در تکمیل پست قبلی ام جهت رفع سوء برداشت
گفتم امید و توکل در کنارش هم گفتم تلاش اون هم با همسری که همراهت باشه در مسیر.
اگه دختر خانم و خانواده اش در شما ببینند که جنم پیشرفت و پشت کار را دارید چرا موافقت نکنند؟!!!
نمونه بارز مثال می زنم دوست همسرم همین پریروز عقد کردند که ایشون هم شرایط مالی بدتر شما رو داشت جوری که موقع خواستگاری گفته بوده که من یک ورشکسته ام، خانم استاد یار دانشگاه بودند اما خوب به نظرتون چه چیز هایی در این آقا دیده که به ایشون جواب مثبت داده؟
احتیاج به گفتن نداره که به هر کسی بگید که من تا آخرش همین معلم حق التدریس خواهم بود وهیچ برنامه ای برای آینده ندارم به شما جواب منفی خواهد داد.
اما شده که طرف برای آینده برنامه هم داشته جنم کار هم داشته ازدواج هم کرده اما خوب پیشرفتی حاصل نکردند و در سختی زندگی کرده اند در این شرایط عامل نگهدارنده این زندگی همراه بودن زوجین با همدیگه و اون عشقو علاقه ای است که در پس اعتماد طرفین به همدیگه و دیدن تلاش های خالصانه مرد زندگی ، به مرور زمان به وجود آمده ، می باشد.
در مورد انجام واجبات که سوال فرمودید ، که آیا تنها با انجام واجبات دختر خانم و خانواده اش به شما جواب خواهد داد ؟
در اینکه برای گذران زندگی باید تلاش کرد شکی نیست همان طور که امام علی (ع) چه ساعت های طولانی که در نخلستان ها کار نمی کردند.
اما در مورد واجبات:
در آیات 61 سوره زمر، 18 سوره فصلت ، 35 سوره اعراف ،3،2 سوره طلاق به وضوح آمده است که:
هر کس از محرمات الهی به خاطر خدا و ترس از او بپرهیزد و حدود او را نشکند و حرمت شرایعش را هتک ننموده ، به آن عمل کند ، خدای تعالی برایش راه نجاتی از تنگنای مشکلات زندگی فراهم می کند.
مهم رعایت تقوا است ، تقوا چیزی نیست جز انجام واجبات ، ترک محرمات.
مهیا شدن ازدواج که سهل است خدا وعده داده در این دنیا دچار هیچ ترسی نشود وراه نجات از تمام مشکلات را به او می دهد.
البته با توجه به توضیحاتتون مشخصه فردی هستید که اهل کار و تلاش هستید فقط کمی نا امیدید و افق دیده تان محدود است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)