به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مهر 95 [ 00:24]
    سطح
    16
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    81

تشکرشده 56 در 29 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 2JZ-Engine نمایش پست ها
    درود

ببیند دوست گرامی، من بهتره یکم موضوع روشن تر کنم، بنده از طبقه تنگ دست جامعه هستم ( طبق تعریف دولت ) افرادی که درامد زیر 1.500.000 دارند پدر بنده کشاورز هستش درامد کمی داره هر سال شرایط برای کشاورزان و محصولات کشاورزی بد و بدتر در حالی که ما امسال برای خودمون 1 میلیون تومان هم سود خالصی نمود هر چی برداشت کردیم صرف خرج ها اولیه خرید بزر و کود و ... شد، تحت این شرایط پدرم سال به سال داره شکست تر میشه منم پسر بزرگ خانواده هستم تنها عصای دست پدر و مادرم که بتونم تو خرید جهزیه و سایر موارد زندگی بهشون کمک کنم. من هم تدریس خصوصی می کنم و هم مدرسه میرم درس می دم و در کنار پدرم مشغول به شغل شریف کشاورزی هستم و خیلی دوست دارم یک شرکت مهندسی بزنم و توش کارهای کامپیوتر و شبکه ای انجام بدم و برنامه ای ریخته بودم که بتواند با برداشت امسال محصول بتونم یک شغل ازاد برای خودم ایجاد کنم که متاسفانه این امر محقق نشد و هر چی موندش کناز گذاشتیم برای خواهرم. ما امورات زندگیمون از راه کشاورزی و محصولات کشاورزی می گذره نمی دونم چقدر اگاهی دارید سال به سال کشاورزان در شرایط سختی قرار میگرند دولت محصولات به موقعه نمی خره و به موقعه هزینه ها پرداخت نمی کنه ، یک جورایی خرج و دخل با هم نمی خوره .

منم دوست دارم شرکتی تاسیس کنم در زمینه فعالیتی که درس خوندم انجام بدم عاشق این هستم کارهای در زمینه کامپیوتر و شبکه انجام بدم ولی چه کنم باید در کنار پدر باشم و بهش کمک کنم .

تنها راه این هستش که برم زیر بدهی که بتونم برای خودم یک شغلی دست و پا کنم. وام بگیرم.

آن مقدار پولی که به گفته شما از سود برداشت محصول باقی مانده چه اندازه بود آیا اندازه بودجه تاسیس یک شرکت نوپا بوده یا نه. در هرصورت شما تنها پس انداز و منبع درآمدی که میتونست در این دست تنگی خانواده شما ، استارت زدن یک کار دیگر باشد رو صرف جهیزیه کردید که به نظرم اشتباه بوده.یعنی همه را فدای یک نفر کردید.
    حالا اگر موضوع به این حادی نبوده و پول جهیزیه زیاد نبوده در هرحال کاری که شما به نظرم میتونید انجام بدید همان تاسیس شرکت هست ولی ممکن هست در یک شهر کوچک شرکت کامپیوتری خیلی جوابگو نباشه و دست هم در این کار زیاد هست .میتونید از یک مکان کوچیک شروع کنید و گرفتن یک وام با سود کم میتونه راهگشا باشه.
    کاری که من انجامش دادم البته موسسه حقوقی تاسیس کردم مربوط به رشته تحصیلیم هست در عرض دوسال حتی تونستم وام رو چندسال زودتر از موعد تسویه کنم و سرمایه و کار و سود کار برایم باقی ماند.
    برای این کار میتونی از دفاتر معتبری که وام رو با سود کمتر پرداخت میکنند و تنفس یکساله دارند درخواست وام کنی.ولی باید خیلی حساب شده پیش برید هم در گرفتن وام و هم در طریقه هزینه کردن.
    برای ازدواج فعلا عجله نکن دست نگه دار چون در این شرایط ذهنت رو درگیر میکنه و اجازه رشد نمیده باید اول شغلتون رو به یه جای ثابت برسونی بعدا اقدام کنی.مضاف بر اینکه وقتی ازدواج کنی هزینه های شما چندبرابر میشه و نمیتونید الان که ابتدای راه هستید پس انداز کنید.
    در هرصورت یک کاری باید انجام بدی اما بی گدار به آب نزن.

2. 2 کاربر از پست مفید shahrouz تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (یکشنبه 11 مهر 95), nardil (یکشنبه 11 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)