نوشته اصلی توسط
2JZ-Engine
درود
ببیند دوست گرامی، من بهتره یکم موضوع روشن تر کنم، بنده از طبقه تنگ دست جامعه هستم ( طبق تعریف دولت ) افرادی که درامد زیر 1.500.000 دارند پدر بنده کشاورز هستش درامد کمی داره هر سال شرایط برای کشاورزان و محصولات کشاورزی بد و بدتر در حالی که ما امسال برای خودمون 1 میلیون تومان هم سود خالصی نمود هر چی برداشت کردیم صرف خرج ها اولیه خرید بزر و کود و ... شد، تحت این شرایط پدرم سال به سال داره شکست تر میشه منم پسر بزرگ خانواده هستم تنها عصای دست پدر و مادرم که بتونم تو خرید جهزیه و سایر موارد زندگی بهشون کمک کنم. من هم تدریس خصوصی می کنم و هم مدرسه میرم درس می دم و در کنار پدرم مشغول به شغل شریف کشاورزی هستم و خیلی دوست دارم یک شرکت مهندسی بزنم و توش کارهای کامپیوتر و شبکه ای انجام بدم و برنامه ای ریخته بودم که بتواند با برداشت امسال محصول بتونم یک شغل ازاد برای خودم ایجاد کنم که متاسفانه این امر محقق نشد و هر چی موندش کناز گذاشتیم برای خواهرم. ما امورات زندگیمون از راه کشاورزی و محصولات کشاورزی می گذره نمی دونم چقدر اگاهی دارید سال به سال کشاورزان در شرایط سختی قرار میگرند دولت محصولات به موقعه نمی خره و به موقعه هزینه ها پرداخت نمی کنه ، یک جورایی خرج و دخل با هم نمی خوره .
منم دوست دارم شرکتی تاسیس کنم در زمینه فعالیتی که درس خوندم انجام بدم عاشق این هستم کارهای در زمینه کامپیوتر و شبکه انجام بدم ولی چه کنم باید در کنار پدر باشم و بهش کمک کنم .
تنها راه این هستش که برم زیر بدهی که بتونم برای خودم یک شغلی دست و پا کنم. وام بگیرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)