سلام دوست عزیز
آروم باش . نمی دونم چه طور راهنماییت کنم ولی مگر قبل از ازدواج این مسائل رو نمی دونستی چقدر مشاورها و روانشناسا می گن زن همچین افرادی نشید که رابطه متعدد دارن و الکل مصرف می کنن؟ چرا قبل از این ها به فکر آینده خودت و بچت نبودی ؟ گذشته ها گذشته اما این ناراحتیت طبیعیه این ها همون ناراحتی هایی هست که قبل از ازدواج هشدار می دن ولی اشکال نداره . تلاشت رو بکن برای کار کردن یه جوری هر روز در موردش حرف بزن بگو دخترمون فلان چیز رو می خواد اگه از خودم درآمد داشتم براش می خریدم . بگو همه می رن سر کار چیزای جدید یاد می گیرن . ازش بپرس با معلم شدن مشکلی نداره ؟ (مردهایی با طرز فکر ایشون معمولا با محیط کاملا زنونه مشکلی ندارن) برو معلم یا ناظم مدرسه شو همین که از خونه دور باشی بهت کمک می کنه .
فعلا به جدایی فکر نکن به خودت زمان بده دخترت گناه داره بذار بزرگتر شه فعلا به بابا خیلی احتیاج داره . در مورد بگیر و نگیر اخلاقش من مردای زیادی رو دورو برم دیدم که اینجورین اینجور مواقع جلوی چشمش نباش . مردها بعضی وقتها با خودشون خلوت می کنن و دوست ندارن کسی باهاشون حرف بزنه وقتی حرف بزنی عصبانی می شن بذار خودش بیاد سمتت و سر حرف رو باز کنه اگه نیومد برو با بچت بازی کن یا غذا یا دسر درست کن خودتو مشغول کن .
مجبورش کن ببرتت دکتر تغذیه و رژیم چاقی بگیر و بخواه کمکت کنه چاق شی و یا باشگاه ثبت نام کن روزایی که می ره دوستاش رو ببینه تورو هم برسونه (این رو حتما بخواه ازش که برسونتت) اینا رو می گم که توی سختیهای این موضوع همرات باشه خودش هم سختی بکشه . تو خوش اندام شی جذاب تر می شی پس چیزی رو از دست نمی دی اما دکتر رفتی بهش بگو ژنت اینجوریه و از اول تورو اینجوری دیده . یه مدت به خودت زمان بده و به خودت برس بچه داری و خانه داری آدم رو داغون می کنه اگه دوستای خوبی داره تو هم با دوستات برو تفریح اگه اعتراض کرد بگو تو می ری منم می رم چرا تنها می شینی تو خونه که افسرده شی ؟ با دختر گلت برو پارک بازی کن تو خونه برقص . می دونی که تحرک برای افراد لاغر اندام مفید و باعث می شه اشتهای بیشتری داشته باشن .
هر روز رابطه دارین آیا مطابق با درخواست خودتونه ؟ بعض وقتها لازمه ناز کنی تو خودت رو تمام و کمال در اختیار ایشون گذاشتی معلومه این حال رو پیدا می کنی و غمگین و خسته میشی زندگی مشترکه . زندگی شما شده مثل الاکلنگی که یه طرف همیشه پایینه یه طرف بالا خوب هر دو خسته می شید . تو تا به خودت اهمیت ندی کسی هم بهت اهمیت نمی ده حتی اون فرد بخواد همسرت یا حتی بچت باشه .
برو کلاس های یوگا و ورزش همزمان هم رو ذهن همسرت کار کن که با کار کردنت مخالفت نکنه امتحان بده جذب آموزش و پرورش شی بهترین کار همینه هم محیطش مورد تائید همسرتونه و هم اینکه با آدمای زیادی سر و کار داری و حداقل 4 5 ساعت از خونه دوری ساعت 2 میای خونه و تابستون 3 ماه تعطیلی . در آمد هم داری و برای خودت اعتبار و ارزش کسب می کنی .
در مورد درست به هیچ وجه ولش نکن با هر سختی که هست تمومش کن بذار یه کار رو که توش خوبی رو به اتمام برسونی. ول کردن درست اشتباهه بزرگیه اونم تو این مرحله و تا آخر عمرت حسرت می خوری .
در مورد خانوادت هم زیاد حساسیت نشون نده بگو تورو برسونه اونجا و بعد بیاد دنبالت من بهترین مردها رو دیدم که با خانواده همسر رفت و آمد نمی کنن کارشون اشتباهه اما به خاطر این مساله حرص نخور و خودت برو خوش باش با خانوادت هم صحبت کن ناراحت نشن به خاطر این نیست که خدایی نکرده خانوادت مشکلی دارن به خاطر اینه که خودشون تربیاتا معذب هستن یا خجالت می کشن (به خصوص درون گرا هم که هستن) پس حرص نخور و خودت برو و بگو و بخند و این رو قبول کن . مثلا من همسرم مادرش انقدر تو گوشش خونده بود نری پسر اونا شی نمی اومد منم عین خیالم نبود می رفتم و اتفاقای جالب رو براش تعریف می کردم و می خندیدیم الان دیگه میاد خودش میاد و بعضی وقتها می گه چرا نمی گی منم بیام . (همسر منم درون گراست و درون گرا ها دیر جوش می خورن )
اگه همسرت رو دوست داری این چیزایی رو که گفتم 4 ماه رعایت کن (ورزش و صحبت در مورد کار و ملاقات با دوستات و خرید و پارک رفتن با دخترت) برای طلاق همیشه وقت هست اگر می تونی با شوهرت هم حرف بزن انتظاراتت رو بگو . برداشت من این بوده تو زندگی همیشه انتظارات ایشون اولویت بوده چون تو محیط مردسالار بزرگ شدن و این درست نیست چون دوسش داری فقط سرویس بدی خودتو باید دوست داشته باشی . اما با ایشون مقابله هم نکن فقط با نرمی می تونی از ایشون امتیازاتی رو که می خوای بگیری. یه مدت روشت رو عوض کن و به جدایی فکر نکن تا دخترت یکم بزرگ شه . بعد طلاق وضعیت بد می شه برو در مورد ادمایی که جدا شدن و مشکلاتشون بخون که یه دیدگاهی داشته باشی بعد بهش فکر کن ولی تاکید می کنم قبلش یه مدت روشت رو عوض کن .
امیدوارم مشکلت حل شه و آرامش به زندگیت برگرده

علاقه مندی ها (Bookmarks)