من واقعا نمیدونم به این مادر محترم چی باید بگیم!!! یعنی شمایی که الان داری 25 ساله میشی و زمان مناسب ازدواجتونه و مورد مناسب هم اومده باید بخاطر ازدواج برادرتون این خواستگار رو رد کنین؟اخه پسر دوستی هم اندازه ای داره والا! به نظر من والدین شما صلاحیت نظر دهی برای ازدواج شما رو ندارن و باید خودت شدیدا به فکر خودت باشی، خودت بررسی کن ببین این فرد معیارهای مورد نظرت رو داره؟دوستت داره؟دوستش داری؟مسئولیت پذیره؟به بلوغ فکری و اقتصادی و عاطفی رسیده؟تحصیلات و شغل و ظاهرشو دوست داری؟اگر همه چیز از نظر خودت خوب بود میتونی اینجام ویژگی های این اقا رو بگی تا همه ی مام از دید خودمون یه براندازی بکنیمشون و نظرمونو بهت بدیم و در نهایت تصمیم اخر رو خودت بگیری، شما داری کیس های خوب ازدواج رو یکی یکی رد میکنی به دلایل بیخود خانوادتون! شما عزیزم وظیفه ای نداری که برادرتو زن بدی، این وظیفه ی مادرته و خودش باید انجامش بده،شما برادرتو نزاییدی که! مهم ترین کار شما الان اینه که به فکر خود خود خودت باشی، یعنی فقط به بهتر کردن وضعیت زندگی خودت زوم کن نه هیچ کس دیگه، سن حساسی داری و از طرفی خانواده ی خوبی هم نداری متاسفانه و این نشون میده که خودت باید به فکر باشی تا مورد مناسبی برای ازدواج گیر بیاری و کلا با اقتدار و قاطعیت بگی میخوام دیگه با این شخص ازدواج کنم! لطفا کمی قاطعیت داشته باش و نزار زندگیت خراب تر از این بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)