سلام
خوشبحال خانم که جنین همسری داره
اخه شما شدی مطیع انگار که جایگاه مرد زن عوض شده به نظر خودت اسمش را چی میشه گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی کم محلی میکند قهر میکند ابتدا با صحبت کردن متوجه اشتباهش کن توی خلوت خودتون به ایشان عنوان کن که از اینکه با خانوادم صحبت نمیکنی احساس خوبی ندارم احساس میکنم دوستشون نداری و به غرور مردانگیم لطمه میخورد من از شما انتظار بیشتری دارم با توجه به شناختی که از شما دارم
بعد کمی زمان دهید و نتیجه را ببینید اگر دوباره تکرار کرد مثل خودش رفتار کنید اینه مقابل اینه قهر کرد شما هم قهر کن با خانوادت گرم نگرفت شما هم ....
و بدون اینکه بحث کنی با عمل نشانش دادی بیشتر در ذهنش میماند
اخه دروغ مصلحتی بلد نیستین عجیب هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
عنوان کن مادرم از شما تعریف کرده خواهرم نیز همین طور دلشون برا شما تنگ شده همسرم اوایل به من میگفتش اون قدر از شما تعریف میکنند منم حسودی میکنم
محکم باش مردانه باش مرد کم حرف میزند اگر هم صحبتی میکند پای حرفش میماند
از خدای بزرگ بخواه تا کمکت کند از اعماق وجودت خدارا صدا بزن و بگویید خدایا من نتونستم همسرم را تغییر دهم پس کمکم کن تا خودم را تعییر دهم اون وقت میتوانی بر روی همسرت نیز تاثیر بگزاری
وقتی ارتباطت با خانوادت بیشتر شود اعتماد به نفس و عزت نفست بالا میرود ای بابا این روزا یه انسان کور هم کلی از خودش هنر داره خودشو باور دارد شما که الحمدا... سالم هستین با سوادین پس مشکلی ندارییییییییییییین
برای شما ارزوی خوشبختی میکنم

عنوان کن مادرم از شما تعریف کرده خواهرم نیز همین طور دلشون برا شما تنگ شده همسرم اوایل به من میگفتش اون قدر از شما تعریف میکنند منم حسودی میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)