خیلی ممنونم که خوندین و جوابمو دادین.میدونم خیلی طولانی نوشتم.چه خوب که حوصله کردین.منم با کسی درددل نکرده بودم دلم پر بود حسابی.
دروغ چرا دلم یه کم با حمیده.نمیدونم چون تو روزای سخت کنارم بوده یا چیز دیگه ایه.حس میکنم منو میفهمه.خب قبلنا من بچه تر بود ناسازگارتر بودم الان پخته تر شدم.ارومتر شدم
راستش من دوس ندارم زیاد برای دیگران زندگیمو بگم.تو محل کارم گفتم مجردم تا کسی یه وقت مزاحمم نشه.اونجا هم دو سه مورد واسه ازدواج پیش اومد ولی چون جوابم منفی بود بهشون نگفتم متاهل بودم قبلا.
اگه بخوام از نظر شرایط مالی و کاری و قیافه مقایسه کنم.حمید چیزی کم نداره شاید حتی سر هم باشه.چون قیافش جذابه.تحصیلکرده هم که هس.کارشم اوکیه
بیشتر همون چیزایی که گفتم دودلم کرده.
راستش حمید اخلاقایی داره مثلا باباش بدهکار میشد چک میکشید.یه جورایی جور بقیه رو میکشید.انگار بابای بقیه بود.خودشو سنگ زیر اسیاب میکرد.
خب بقیه هم خوششون میومد.من میگفتم چون بهشون سرویس میده تعریفشو میدن.خوشم نمیومد از اینکارش
ولی بعد فوت امیر واقعا خداروشکر میکنم حمید کمکم کرد.واقعا احتیاج داشتم کسی کمکم کنه.درکم کنه.بعدشم گفتم که رابطمو باهاشون قطع کردم.
حالا یه کم عذاب وجدانم دارم.میگم نکنه اونوقتا زن حمید ازم دلخور میشد.رابطه منو حمید عادی بودا.حتی باهاش زیادم حرف نمیزدم.ولی همین که بود دلم قرص میشد که اگه به مشکل خوردم حمید هس.وگرنه خودم مراعات میکردم اصلا باهاش تماس نمیگرفتم کاری داشتم به مادرشوهرم اینا میگفتم.خلاصه ازش دوری میکردم
حالا نمیدونم چطوری بفهمم واقعا علت جداییشون چی بوده؟نمیشه که برم از زن سابقش بپرسم.چطوری بفهمم؟
مادرشوهرم خیلی زن حمیدو دوس داشت.پدرشوهرم با من بیشتر جور بود.منو بیشتر قبول داشت
بعد پدرشوهرم حتما مادرشوهرم سعی کرده مانع جداییشون بشه.مطمءنم.حمیدم که از اینا نیس به حرف مادرش بی توجه باشه.موندم پس چرا جدا شدن؟
حمیدی که من میشناسم بی مسءولیتم نیس.یعنی حاضره به خودش سختی بده ولی از زیر بار مسءولیت در نره.
برای همین دلم میخواد بدونم چرا جدا شدن؟اونم زنش که مطمءنم عاشق حمید بود.
از مادرشوهرمم که پرسیدم گفت خیلی دختر خوبی بود ولی قسمت هم نبودن.گفت حمید دوست داره.دل به دلش بده شوهر خوبی میشه برات.و اینکه باید غم و از این خونه دور کرد و این حرفا.
به نظرتون به زن سابقش پیام بدم حالشو بپرسم و از علت جداییشون سوال بپرسم؟بعدا ازم ناراحت نمیشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)