نقل قول نوشته اصلی توسط fateme1 نمایش پست ها
سلام من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی تو البرز هم دکتر برای ارتودنسی قسطی میگیره ماهی 100 تومن حدودا میتونید برید قسطی ارتودنسی کنید
و اینکه ببینین به هیچ عنوان درسو رهانکنید اگر الان وسعتون به عمل نمیرسه بعد ها که میرسه با تمام وجود بخونبد تا انقدر پول بدست بیارید که خرج این عمل ها چیزی نباشه دیگه
و توکلتون به خدا از گیاهان استفاده کنید برای پوست واقعا تاثیرش باورنکردنیه تاثیرش واقعا میبینید دست کم نگیرید
مثلا گل ختمی برای جوش های پوست یا اب لیموی ترش بزنید به پوست زیادم وقت نمیگیره
برای مو هم از تقویت کننده های طبیعی استفاده کنید ولی اول متوجه بشید چه طبعی دارید بعد مثلا گرم هستید یا سرد بعد با توجه به طبع میتونید از سیر موورد سدر زرده تخم مرغ حنا و .. استفاده کنید
و اینکه حتما از طریق اینترنت متوجه بشید چه طبعی دارید چون با اصلاح طبع میتونید مشکل لاغری و .. رو حل کنید
توکلتون به خداوند

- - - Updated - - -

روانپزشک تجویز دارو هم انجام میده ولی روانشناس صحبت میکنن
سلام من تهرانم ممنونم از توصیه هاتون . درس رها نمیکنم به هیچ وجه . الان وضعیت مالیم خوب نیست که عمل کنم . البته خداروشکر یه کار پاره وقت پیدا کردم ولی حقوقش خیلی کمه

من طبعم گرم و خشکه

نقل قول نوشته اصلی توسط بستنی سنتی نمایش پست ها
گمونم اینجوری یکی از سه تا ارسالام میسوزه ولی اتفاقی خوندم حرفاتونو ناراحت شدم.
رک بگم با حرف و لباس و مدل مو مشکلتون به نظر من حل نمیشه.راهش عملای زیباییه.
الان به جز عمل بینی کلی روش جدید هست.
مثلا لمینت دندون.
نخ لیفت.که پوستو میکشه سمت بالا.
هایفو
تزریق
چندتا پیج دکتر خوب برین ببینین.عملاشونم اونقد گرون نیس.مثلا من عکس یکیو دیدم با یه عمل ساده تو مطب فرم چشم و ابروش عوض شد کلی از یه قیافه دهاتی(قصدم توهین نیستا) شد یه قیافه جذاب.

یا مثلا با تزریق روی چونه یا زاویه فک

منظورم اینه کارای قیمت مناسبتر هس که میشه انجام بدی بعدا که پول دستت اومد جراحیای بزرگتر انجام بدی.
تو اینستا پره.یه نگا بنداز

یه ازمایش هورمونیم بده.شاید هودمونات دچار اختلاله که صدات نازکه یا دستات ظریفه.چون زنها هم که مشکل هورمونی دارن کمی خصلت مردونه پیدا میکنن.

واقعا مشکلی که با یه تزریق یا لیفت ساده حل میشه رو نباید پشت گوش بندازی
مثلا دکتر میر دیدم کاراشو تو اینستا خوبه.چندتا کلیتیک مثه ارتا سیب سرخ.برو نمونه ببین اصلا اشنا میشی با روشای جدید‌.خودمم میخوام هایفو کنم احتمالا :)
سلام ممنون از پیشنهادتون . در مورد ازمایش هورمون مشکلی ندارم .صدام واقعا بده خودم صدامو ضبط کردم و گوش دادم نامفهومه . در مورد دست ها هم متاسفانه از دست اکثر دخترها هم کوچکتره حس حقارت میکنم در این رابطه

نقل قول نوشته اصلی توسط mansor نمایش پست ها
حالا که نه به بدنسازی علاقه داری، نه به قول خودت پول داری، نه حرف گوش میدی و نه ...... فکر کنم باید قید این دنیا رو بزنی و منتظر حور العین های بهشتی باشی
البته ببخشیندا. خیلی خیلی ببخشید
اشکالی نداره این همه مردم مسخره میکنن شما هم مسخره کن .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط danger نمایش پست ها
سلام عدم تقارن درچهره همه هست منتهی کمتر وبیشتر داره که امروزه قابل حله.
با روانشناس صحبت کن اگه لازم باشه اون ارجاعت میده به روانپزشک.
سلام بله ولی من پکیجی از مشکلات دارم یکی بینیش مشکل داره یکی دندونش یکی چشم و .. ولی من تقریبا همه جام مشکل داره
من فعلا تصمیم گرفتم اول پیش روانشناس برم با دارو زیاد موافق نیستم .