نقل قول نوشته اصلی توسط جوادیان نمایش پست ها
سلام

شما 3 تا راه بیشتر ندارید

اولی اینکه بخاطر این کار شوهرتون ازش جدا بشید و برید سراغه کسیکه این قبیل کارارو تو پروندش نداره و یا اگه داشته شما هیچ وقت خبردار نخواهید شد

دومی اینه که با همین نامزدتون بمونید و تا اخر عمر با این فکر خیانتش هم خودتونو و هم اونو زجر کش کنید و هیچ لذتی از زندگی نبرید و با تکرار مکرر این اشتباه به شوهرتون ایشونو قبح این کارشونو بشکنید و قضیه رو لوس کنید

راه سوم هم اینه که این قضیه رو طی یه مدت کوتاه به ورطه فراموشی بسپارید و به معنای کامل ببخشیدش و زندگی شادی رو برای دوتاییتون شروع کنید ..

حالا بسم الله یکی از گزینه هارو به دلخواه انتخاب کنید
ممنون از راهنماییتون اما من این کارو خیانت نمیدونم همسرم بعد از حتی آشنایی با من هیچ کار غلطی انجام نداده و کلا اینکه واژه ی خیانت و خائن واسش بکار برده بشه درست نیست چون همچین چیزی نبوده.من راه خودمو انتخاب کردم بخشیدمش و میخوام که باهم زندگی کنیم فقط میخوام این اتفاقات طوری واسم کم رنگ شه که منی که مجبورم اون شخص رو گاهی ببینم اون صحنه جلوی چشمم نیاد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 2pashimoon نمایش پست ها
اگه شما با همسرت ازدواج نمی کردی و با شخص دیگه ای ازدواج میکردی الان پس اون طرفت حق داشت همین رفتار رو با تو بکنه. پس اگه همسرت اشتباه کرده تو هم همون اشتباه رو کردی بالاخره رابطه جنسی و غیر جنسی از نظر آسیب زیاد فرقی نداره چون دو نفر که با هم دوستند بالاخره وقتی کنار هم قرار میگیرند حس هایی به هم دارند.
پس زیاد به خودت مغرور نشو. و اینکه هیچ کس از اشتباه مبرا نیست مخصوصا پسری در اون سن وسال در رابطه با دختری که خودش میخاسته در اختیار فردی قرار بده. به نظر من دیگه تنبیه شده بسه . ازش بگذر و بهترین روزای عمرتونو نابود نکن. دعا کن خدا از ذهنت بیرون کنه. انقدر که تو داری به همسرت یادآوری میکنی بهش تلقین میکنی که تو آدم خیانتکاری هستی.
متشکرم.همه ی سعیمو میکنم