به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    سلام واقعا متاسف شدم از شرایط سختی که در اون قرار دارید.
    بعضی مادر شوهر ها واقعا تنها راه حل شون اینه که بمیرن. همه دنیا از دستشون راحت میشه. مطمئنم برادر شوهرهاتون و خواهر شوهرتون هم از دست مادرشون فراری هستند و برای همین هر کدوم شهرهای دیگه رو انتخاب کردن.
    اما به هر حال باید اول قبول کنید مادر شوهرتون بیماره. انقدر در زندگیش بی هدف و پوچ بوده الان از خودنمایی کردن و احتمالا زجر دادن دیگران لذت می بره.
    کسی که درک نداره بدونه یه خانوم حامله که در شرایط عادیش هم به خاطر اختلالات هورمونی تحت فشار و استرسه و باید کاملا محیطش آرام باشه، شما نباید انتظار داشته باشید با چنین فردی منطقی برخورد کنید و نتیجه بگیرید.
    البته خدا رو شکر همسرتون این طور که گفتید منطقی هستند و باهاتون همدردی می کنن و درکتون می کنن این خیلی حسن مهمی هست. اما برای شیوه برخورد به نظرم حرف همسرتون درسته و نباید دهن به دهن مادرشوهرتون بذارید. ایشون انقدر بیکار و زندگیش پوچه فقط دنبال بهونه می گرده که یه دعوا و جنجالی راه بندازه. از این کار لذت می بره.
    به نظرم بهترین کار اینه بهش کم محلی کنید. حرفهاش و کارهاشو از یه گوش بشنوید از گوش دیگه بدید بیرون. تمرکز و فکرتون رو روی خودتون بذارید بلاخره ماههای آخرتون هست و نباید استرس و فشار فکری داشته باشید. نسبت به این محیط آلوده فعلی تون بی تفاوت باشید که انشالله هر چه زودتر برید خونه خودتون و راحت بشید
    ==========================
    اما درباره حرفهایی که این پیرزن پشت سرتون به فامیل میگه. مطمئئئئئن باشید همه فامیل تون این فرد رو می شناسن اولا رو حرفاش حساب نمی کنن و می دونن این فرد مریض هر از چند گاهی با یکی دعوا داره و پشت سرش حرافی می کنه.
    ضمن اینکه لطفا این رو درک کنید حرف مردم باد هواست. چه برسه به اینکه دیگه یه پیرزن معلوم الحال این حرفها رو بگه.
    در ثانی این شرایط کاملا گذراست. پس فردا این خانوم یه عروس یا داماد جدید گیرش بیاد گیر میده به اون فرد بیچاره و شما از دستش راحت میشید. باور کنید این رو دیدم که میگم تو همین انجمن هم افراد زیادی این رویه رو تا حالا مطرح کردن.
    که مثلا عروس جدید یه خانواده شدند و کلی مادر شوهرشون اذیتش می کنه، درحالیکه عروس بزرگتر اون خانواده همه این مراحل و سختی ها رو گذرونده و الان به طور عمده رابطش رو با مادر شوهر قطع کرده و هر وقت هم بره پیشش خودش رو سر و سنگین می گیره.
    پس شما هم مطمئن باشید این مقطع گذراست. این خانوم مریض دنبال اسباب بازی می گرده که زندگیش و خلاء های زندگیش رو با اونها پر کنید. و متاسفانه الان شما براش اسباب بازی هستید.
    ویرایش توسط بابک 1369 : سه شنبه 23 آذر 95 در ساعت 13:49

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)