با سلام
حجاب برای خانم ها و برای آقایان هست.
و دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری دارد.
پس
حجاب برای آقایان هست.
حجاب برای خانمها هست.
حجاب سخت افزاری هست.
حجاب نرمز افزاری هست.
تمام این 4 لایه کمک می کند که زن و شوهر ها خاص هم باشند. و تعهد تقویت شود.
پس باید نسبت به همه این 4 لایه همگان اهتمام کند.
شما نیاز هست که بخش خود را فعال کنید.
هم نرم افزاری
هم سخت افزاری
نرم افزاری شامل زبان بدن شما می شود. نحوه گویش، نحوه نگاه کردن، نحوه راه رفتن، نحوه خندیدن، نحوه کار کردن. نحوه حرف زدن و ......
سخت افزاری هم لباسهایی که تحریک کننده نباشند.
نوعی لباس بپوش که وقتی شوهر کردی و شوهرت هم خیلی تمایل به جنس مخالف دارد. و خانمی با همان لباس نزد شوهرت می آید در دلت خوشحال باشی و آرامش بگیری و با خود بگویی چنین لباسی اصلا قابل نگاه کردن برای همسرم نیست.
حجاب یک زن به مردان پیام نامرئی می فرستد:
1 - یک پیام می تواند این باشد : آقا من قابل نفوذم. حداقل به من نگاه کن، از سلیقه و بدنم لذت ببر، من تو را به خود دعوت می کنم. من برای نگاهت خود را آماده کرده ام.
2 - یک پیام هم می تواند این باشد: آقای محترم من قابل نفوذ نیستم. من سد و دژی محکم در برابر تو هستم. من وسیله التذاذ و لذت تو نیستم. من کسی نیستم که به واسطه من همسرت دست دوم به نظر برسد، من از نگاه هوس آمیز مردان بیزارم و خودم را برای چنین نگاههایی آماده نکردم. من دست نیافتنی برای تو هستم.
دقیقا این دو پیام برای حرکات و رفتار و روش مردان هم مصداق دارد. و هر مردی هم باید چنین برخوردی با جنس مخالف داشته باشد.
حالا شما برای رهایی از چنین افرادی باید هم نرم افزاری نحوه رفتار و گفتار خود را تغییر دهید و نفوذ ناپذیر باشی، هم از نظر سخت افزاری و حجاب و پوشش ، نوعی باشید که حال چنین افراد آلوده ای از لباس و وضعیت حجاب شما به هم بخورد و او را طرد کند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)