باسلام.حرفای شما برای من که ادمی هستم که دوست ندارم مردها فقط برای لذت طلبی بهم نگاه کنند و به دید یک انسان نامناسب من رو ارزیابی کنند بسیار مفید هستند. البته من خودم هم موافق قیافه های عجیب و غریب و بدحجاب نیستم. اما نمیدونم چرا بعضی از مردها اولا توحه خودشون رو روی لباس کسی بزارن و همه چیز رو به خودشون بگیرن و بر طبق توجهشون رفتار کنند و لباس کسی رو فقط به خاطر کمی جذابیت بد تلی کنند.
بعد از اون بگم که اعضای اینجا هم بدونن من قبل از اون همیشه لباسم عرف بود و چیز خاصی نبود شاید زیبایی داشت اما بهیچوجه چزی برای سوبرداشت نداشت. حتی یکبار که مانتویی رو که درمواقعی که اونجا نیستم همیشه مپپوشیدم متوجه شدم که مناسب نیست دفعه بعدی در کار نبود. اما باز این اقا نه این چنین رفتاری که توی متن اول گفتم اما توحه بی موردی داشت. نه لحن خاصی نه نگاه خاصی نه خنده ای. حتی دقت میکردم که باهاش مثل بقیه رفتار کنم
اما اولین حرکت بدی که از این اقا دیدم هنوز موقعی نبود که لباس من رو اونطوری که بود ببینه و حرکتی که کرد برام شوک اور بود چون قبلا اصلا چنین رفتاری ازش ندیده بودم. حرکت دومش رو خودم مقصر بودم چون حرکات نامناسبی داشتم اما دفعات بعدی منظورم لباس دیگه من رو ایشون خودش دقت کرد و متوجه شد که مثلا این فرمی هست و برای خودش برداشت بد کرد وگرنه من حواسم بود که جایی از بدنم مشخص نباشه
در ادامه هم زمانی که ایشان رو به خاطر اون رفتارش که جلوم وایستاد و عملا .... خواست و بهش فهموندم که بره دنبال کارش. دیگه حرکت نامناسبی نداشتم ولی اون ادامه میداد و من تقریبا کاری نمیتونم بکنم چون اون خیلی بالاتر از من هست
ولی در کل از این به بعد تمام تلاشم رو میکنم لباس مناسب بپوشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)