نوشته اصلی توسط
dandelion
من بر خلاف دوستان فکر میکنم اگر همسرتون هم با شما موافقه، بهترین تصمیم با توجه به اینکه هنوز بچه ای در کار نیست و صرفا صحبت از چند سلوله که دارن تند تند زیاد میشن! احتمالا این نیست که نگهش داری. سریعتر با یک پزشک زنان مشورت کن تا راه رو بهت نشون بده. قطعا پزشکی که سالها درس این کار رو خونده، عوارضش رو در هر مرحله ای بهتر از من و دوستم و خواهرشوهر فلانی می دونه و حتما همه اینها رو لحاظ می کنه.
قراره این بچه دست کم برنامه های 15 سال بعد شما رو تغییر بده. اگر برنامه های دیگری در زندگی دارید که مقدم بر بچه داریه به نظرم اول اون ها رو سامان بده. همچنان که اگر ادامه بدی، احتمالا بعدها بارها بچه را مزاحم تجربه هایی خواهی دید که تو این سالها می تونستی داشته باشی و از دست دادی. حواست باشه که داری در مورد 15 سال طلایی زندگیت تصمیم میگیری.
ما قرار نیست از نظر بقیه قهرمان باشیم و قهرمان بازی در بیاریم. زندگی هر کس مسیر پیمایش خودش رو می طلبه که برای دیگری ممکنه قابل هضم و درک نباشه.
هیچ عذاب وجدانی هم نداشته باش. بهتره بچه شما وقتی بیاد که شما همه جوره منتظر و مراقبشی. ظلم وقتی هست که بچه ات باشه و بهش کم لطفی کنی.
موفق باشی و شاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)