سلام من به عنوان عروسی که سالهاست با مادر شوهرم در یک اپارتمان زندگی میکنم از روی تجربه ای که دارم چند تا پیشنهاد برات دارم
1.باشوهرتون حرف بزنین خیلی جدی و بهش توضیح بدین که نه در جمع خانواده شما و نه در بین خانواده ی خودش راجبه اخلاق های بد شما دعواهاتون و نقاط منفی شما صحبتی نکنه شما هم همینطور هر چقدر هوای همو داشته باشین اون همه دیگران براتوت ارزش قائل میشن و جرات دخالت به خودشون نمیدن
2.هیچ وقت حتی اگه به شما توهین بشه جوابی ندین وفقط به شوهرتون نگاه کنین وقتی همسرتون سکوت شمارو ببینه خودش از شما دفاع میکنه و شماهم پیش خانواده همسرتون خراب نمیشین.
3.همیشه از مادر شوهرتون تعریف کنین پیش شوهرتون و بگین به چشم مادر بهش نگاه میکنین همسرتون اگه واقعا حس شما رو باور کنه از ته دلش برای شما مایه میزاره و همیشه طرف شما رو میگیره.
4.سعی کنین واقعا خوب باشین تا خوبی ببینین طوری رفتار کنین که دوست دارین با شما همون طور رفتار بشه.
5.همیشه به نقاط مثبت طرف مقابلتون بیشتر توجه کنین
6.نه خیلی صمیمی باشین نه خیلی دور وسرد هر چیزی در حد و اندازش خوبه
7.اولویتتون همسرتون باشه و رضایت همسرتون بعد خانوادش چون رضایت هر دو مهمه اما خودتون و افکار خودتون هم خیلی مهمه
8.کینه ای نباشین و موضوعاتی که پیش میادو زیاد کش ندید
من الان سالیان ساله با مادر شوهرم در یک اپارتمان زندگی میکنم و4تا خواهر شوهر دارم وتک پسره همسرم با ابن حال به هیچ وجه دلم نمیخواد اصلا جدا بشم و خیلی خوش میگذره بهم و مادر شوهرمم خیلی خیلی دوست دارم اونم همینطور انشالله شما هم موفق میشی