نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره زیبا نمایش پست ها
سلام جناب متاسفم اما هروقت ماهی رو از اب بگیری تازه است
پسر خوب خداروشکر خودت متوجه هستی که یکم اخلاقت تنده و زود جوش میاری
رفع این مشکل گرهرگشای کارشماست البته چون خودت بهش عادت کردی شاید خیلی به چشمت نیاد اما برای دیگران عادی نیست
بخصوص در کار خیلی وقتها ادم باید در لحظه عصبانیت فقط سکوت کنه لازم نیست ادم هرچی که بهش گفتند سریع جواب بده باید مصلحت خودش رو اون لحظه بسنجه یعنی اونلحظه عصبانیت با خودش فکر کنه من کجا هستم دارم؟
به کی جواب میدم ؟عواقبش چیه؟
البته همه اینها با تمرین در عصبانیت خیلی راحت و ناخوداگاه خاهد شد
البته عصبانیت کنترل نشده باعث بسیاری از بدبختیهای ما انسانهاست مثل قتل غیر عمد از دست دادن کار طلاق و..........
پس مشکل شما قابل حله مهم اینه که خودت تمرین کنی بجای اینکه خودت رو تحقییر کنی به خودت امید بده مطمین باش اگر شما سریع حرفه زونکن سازی رو یاد گرفتی خیلی سریع هم حرفهای دیگر رو یاد خاهی گرفت پس شروع کن
سلام.من تمام حرفای شما رو قبول دارم ولی وقتی میبینم من نسبت به کسی بدی نمیکنم اما این و اون به من بدی میکنن باید چکار کنم، من انتظار خوب بودن از کسی ندارم ولی وقتی بوی خیر نمیدن دیگه شَر نرسونن
من یه بار سکوت کنم دوبار سکوت کنم ولی یه روزی کاسه صبرم لبریز میشه.

شما یه لیوان رو در نظر بگیر آب رو به صورت قطره ای توش بریز حالا فرض کن ظرفیت من اون لیوان باشه و کارهای دیگران اون قطره های اب باشه ، بلاخره ، لیوان پر میشه و سَر ریز میکنه.
میخوام اینو بگم منم تا یه حدی میتونم تحمل کنم ظرفیتم تا یه حدی هست یعنی نه من همه آدما. من خیلی وقت ها سکوت کردم ولی این باعث نشد که اون موقعیت بهتر بشه که هیچ، دیدم حتی شدت توهین ها داره بیشتر میشه.
بعضی موقع ها سکوت بیش از حد یه خیالاتی تو سر آدما ایجاد میکنه.