به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mercedes62 نمایش پست ها
    شیداخانوم ممنون از اینکه وقت گذاشتید و کامل توضیح دادید

ببینید من کل قضیرو توضیح میدم تو پست اول خوب و کامل بیان نکردم ، ایشون برای 1 کار خیره تو 1 سامانه ای ثبت نام کردن (من هم جز پرسنل همون موسسه حمایتی هستم )

من برای ثبت و بررسی (طبق روال ) نوع کمکی (که ایشون میخان بکن ) و پیگیری سازمانی باایشون تماس گرفتم از نوع شخصیت و حس انسان دوستیشون و دست به خیر بودنشون و اهل عمل خیر بودنشون خوشم اومد(اکثر کسانی که برای کمک ثبت نام میکنن به عمل که میرسه جا میزنن متاسفانه ) به همین دلیل شمارشون رو سیو کردم و عکسشون رو شبکه اجتماعی دیدم و خوشم اومد و ادامه داستان برای جلو رفتن و خواستگاری و...

حالا میخام 1 جوری باهاشون ارتباط برقرارکنم که فک نکن از بحث سازمانی میخام خدانکرده سو استفاده کنم و همه اینکه 1 جوری قدم بردارم که همدیگرو ببینیم 1 جلسه حداقل و در مورد کلیات صحبت کنیم و اگه 2 طرف نظرشون مثبت بود بریم برای ادامه عرف جامعه و آشنایی خانواده وخاستگاری و....

میخام محترمانه و منطقی برم جلو ، که خدانکرده دلخوری و ناراحتی و سوتفاهم و... پیش نیاد.

تمام دوستانی که نظردادن منت گذاشتن و واقعا ازتون ممنونم.

خواهش میکنم این پست رو کامل بخونید و نظرتون رو بگید

ممنونم
    من اگر جای دختر بودم نمتونستم اعتماد کنم به حرفاتون.شما توی یک موسسه خیریه جز پرسنل هستین و اینکه کسی کمک کنه و تا اخرش ادامه بده و وسطش جا نزنه چیز عجیبی

نباید براتون باشه و غیر این خانوم این عملو حتما بارها دیدید.و من اگر جای اون خانوم بودم این حس به من منتقل می شد ک طرف فقط از یک عکس من خوشش اومده و این حس خوبی

بهم نمی داد..به نظر منم تو شرایط شما که گفتین بهترین کار اینه که به صورت سنتی مادرتون تماس بگیرن.البته به مادرتون لازم نیست توضیح بدین که چه جوری خانومو دیدین و

می تونین بگین هیچ شناختی نسبت به طرف ندارم فقط شنیدم دختر خوبیه حالا شما تماس بگیرین ببینین چی میشه..و به اینکه به خانواده طرف بگین کی شما رو معرفی کرده

الان دیگه تو این دوره روزی چند نفر خونه هر دختری تماس می گیرنو میگن کسی معرفی کرده و خانواده دخترم دیگه خیلی پرسو جو نمی کنن و چیز عجیبی نیست

2. کاربر روبرو از پست مفید SOGAND. تشکرکرده است .

mercedes62 (پنجشنبه 10 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)