سلام مجدد
نظر من کاملا شخصیه و از دید خودم در مورد عده زیادی از افراد جامعه ما صدق میکنه.
بنده اصلا شما رو نمیشناسم که بخوام خدایی نکرده شخصیتتونو مورد قضاوت قرار بدم. اگر هم حرفی زدم به شخص شما بر نمیگرده و شامل حال خیلی از امثال ما بوده و هست.
در ضمن ببین دوست عزیز قرار نیست با این تاپیک هیچ اتفاق ویژه ای در زندگی شما رخ دهد.اگر که به حرف باشه من الان باید جراح مغز و اعصاب باشم .بهتره به جای پرداختن به این حواشی هر چه زودتر وارد عمل بشی.
شما حتی اگه از خبره ترین و با سوادترین مشاور ایران کمک بگیری ، باز هم هیچ راهکار ویژه ای به شما ارائه نخواهد شد.چرا که هیچ گره ای در کار شما نیفتاده که قرار باشد با دست کسی باز شود.اما به عنوان یک دوست من باب مشورت خدمتت عرض کنم که:
بهتره به هر طریقی که خودت میدونی یک دیدار (چه از دور ، چه از نزدیک ) با ایشون داشته باشی و اگر باز هم مورد پسند بود ، از یک فرد مورد اعتماد بخواهی که میان شما و ایشون واسطه شود و ...
البته اگر که از شنیدن جواب نه در حضور خانواده ابایی ندارید ، چه بهتر که از همان اول از طریق خانواده اقدام کنید.ولی قبل از وقوع هر گونه رخدادی صد در صد چشم به جمال ایشون باز کنید که اگر خدایی نکرده یک درصد دچار شک شدید ، مردم رو بی جهت به زحمت نینداخته باشید.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)