"ببینید من یک سری معیار که فکر می کنم مناسبه رو میگم شما و دوستان دیگه لطف کنید بفرمایید معیارها تداخل داره با مواردی بالا گفتم یا اینکه چه جوریه : < دختری که تحصیلات داشته باشه دانشگاه رفته باشه یا به عبارتی باسواد باشه یه در آمد و شغلی داشته باشه مهم پولش نیس منظور اینه یه خورده مستقل باشه و از خودش نظر داشته باشه از نظر سنی هم به من بخوره یعنی 24 25 سالش باشه البته اینم بگم نمی خوام از کسایی باشه که اصطلاحا خیلی خشک مذهبی باشه حداکثر در همین حد که واجباتو مثل نماز و روزه رو انجام بده بعضیا هستن یکسره دنبال مسجد و این صحبتا هستن که کنار نمی تونم بیام >
آیا شما افرادی رو میشناسین این مدلی و همچنین نجابتی که من گفتمو رعایت کنه ؟
این مدلی که شما میخواهید هم در ظاهر و هم در باطن زیاد هستند. ولی همانطور که نمی توان شما رو برای فرد دیگری تضمین نمود، هیچ آدم عاقلی قبول نمی کنه خصوصیات پنهان هیچ فرد دیگه ای رو برای شما تضمین کنه. اون به خود شما و تحقیقات تون برمی گرده.
شما این رو هم برای خودتون تعریف کنید که چه سطحی از رابطه داشتن را برای همسر آینده تان را قابل یا غیرقابل قبول می دانید؟ رابطه از احساس علاقه ، دوستی کلامی شروع میشه تا آخر.
صحبت آخر اینکه هر چیزی رو از معدنش طلب کنید. شما یه همچین دختری رو از توی جلسات مختلط و نظایر اون نمی تونید پیدا کنید. اگر خودتون میخواهید جستجو کنید همان محیط های دانشگاه و ... . مادر و خواهر می توانند در جلسات مذهبی (جلسات قرآن، دعا و ختم، شب ها و مراسم ادعیه در مساجد ... ) که دخترها یا مادر یا سایر بستگان شان شرکت می کنند جستجو کنند. مسلما باید تحقیق کنید که حتی این دسته آخری ها، علاوه بر تقید ظاهری تعهد عملی هم داشته باشند و از طرف دیگه دچار افراط هم نباشند.
مهم
انتخاب همسر به همین ساده گی هم که تصور می کنید نیست. سخت نیست ولی ساده هم نیست. حتی اگر دختری با همان خصوصیات مذهبی که گفتید پیدا کنید باید مسائل مهم تری رو هم درنظر بگیرید. هم در مورد خود دختر و هم خانواده اش. وگرنه خدای ناکرده بدجوری ضربه می خورید. ضربه خوردن از این ناحیه بی اندازه دردناک است. هیچ چیزی سخت تر از ضربه همزمان به احساسات، روحیه و باورهای اعتقادی نیست. اگه خدا نگهدار نباشه آدم بدجوری به زمین میخوره و معلوم نیست به کدوم سمت بلغزه. از ما نصیحت.
موفق و موید باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)