سلام به هانای عزیز
از نظر من ایشون با خودش هنوز کنار نیومده و فرق بین عشق واقعی و پوچ رو نمیدونه.
من الان خیلی راحت فهمیدم اون خانم قصدش چی بوده ولی اون آقا به چه خیالی جلو رفته.
بله عاقبت کسی که بسوی عشوه و اداهای خاص جذب بشه همینه! چرا میگن ببین طرف رفتار و گفتارش چیه؟ اعتقاداتش چیه؟ از چه سطح فرهگی و اجتماعیه؟
خود ایشون گفتن شبیه زن های.....بوده، اگر بود تو چرا چشمتو بستی، لذت داشت مگه نه؟
نه اون دختر منظور و مفهومش عشق بوده و نه این پسر عاشق!
ایشانم حرف بیهوده ای زدن.
حالا بخاطر یک اشتباه میخوان ناراحتیشونو سر یکی دیگه خالی کنن.
بدون محبت و عشق زندگی مشترک فاقد ارزش هست. نباید به ازدواج به چشم قرار داد بین دونفر نگاه کرد. بله ازدواج تعهد میاره ولی هیچ کسی بخاطر تعهد خالی زندگیش رو فنا نمیکنه!
به ایشان بگین اگر ازدواج تعهد و قول هست پس با یک زن پنجاه، شصت ساله تعهد بدین برای یک زندگی،چون از نظرت عشق هم بی معنیه ... خب پس مبارکه!
اگر چه به هزینه های سرسام آور عروسی و خواسته های نامتعارف گاهی باید با دید باز نگاه کرد اما ایشان انتظار زیادی دارن. اینکه همه چیز بخشیده بشه و ازش سرسری رد بشین نمیتونه براتون ارزشمند باشه.(معمولا مردان چیزی روساده بدست بیارن، ساده از دست میدن)
گرچه مهریه تضمین زندگی نیست اما حق زن هست ، چون خدایی ناکرده بعد از طلاق شرایطی پیش میاد که زن در جامعه چندان جایگاهی نخواهد داشت اونم بخاطر یکسری مسایل غلط فرهنگیه.. اگر شاغل نباشه حقوقی که دریافت نمیکنه و ممکنه نتونه برگرده به خانه ی پدری. با مهریش میتونه سرمایه ای داشته باشه برای گذران زندگی یا شروع به کاری.
من فکر میکنم که ایشان با این سردی نمیتونن همسر ایده آل شما باشن و اگر انتظار و توقع عشق رو دارین نمیتونین در ایشان ببینین.
یک قسمت بزرگی از عشق بعد ازدواج حاصل میشه اما قبل اون افراد بهم محبت قلبی پیدا میکنن... اگر این نباشه صرفا برای رفع نیازهای جنسی و تنهایی هست و هر لحظه احتمال فروپاشی وجود داره.
پس به موقعیت های دیگر فکر کنید، مؤید باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)