خدایا توبه!!!
برادر ؛ آقا؛ کاربر محترم!
شما چی از تاپیک و زندگی من میخوای؟ وکیل کی هستی؟ نماینده حمایت از حقوق آقایون؟ چه کسی این مسولیت رو به شما واگذار کرده؟
اصلا موضوع من به کنار؛ میخوام بدونم شما خودت اگه متاهلی یا بعدا متاهل شی؛ از همسرت یه خطای کوچیک(نه به بزرگی ِ گناه من از دید شما!!!!)؛ یه خطای کوچیک ازش سر بزنه چی کار میکنی؟ فکر میکنم صد در صد طلاقش می دی!
که به بقیه هم اولین راهکارت جداییه! خانومت نه؛ بچت! دخترت! همین الان با خانواده ات هم همینجوری برخورد میکنی؟
اصلا مگه من رو میشناسی که باهام سر دشمنی داری؟ اون روز تو تاپیک یه خانوم دیدم بهشون پیشنهاد کارای هیجان انگیز و خطرناک!!! کرده بودی که اسم روش هاتون رو نمی برم. فقط بگم رفتم تو اینترنت سرچ کردم دیدم همه شون انحراف جن*سیه و سادیسم و مازوخیسم! کاری به مشکل اون خانوم ندارم ولی کدوم آدم عاقلی این کارا و پیشنهاد میده؟ کدوم مشاوری حرف شما رو تایید میکنه؟
کاش به جای راهنمایی مخرب دیگران؛ یه نگاهی به خودمون و زندگیمون هم داشته باشیم و برای بهتر شدن خودمون هم یه نیمچه تلاشی کنیم.
فکر کنم اگه یه روز بیام بگم از نامزدم جدا شدم اولین کسی که خوشحال بشه شمایی!
اتفاقا با نظرات شما، به زندگیم خیلییییی امیدوار تر میشم. مطمئن باش از این لحظه به بعد، حتی اگه خود نامزدم بگه بیا جدا شیم؛ تمام تلاشمو برای حفظ زندگیم و نگه داشتن مرد نازنینی که باید قدرش رو هزار برابر دونست؛ میکنم.
و از هیچ تلاشی برای حفظ زندگیم فروگذار نخواهم کرد!!!
ان شالله اونقدر صبوری میکنم تا زندگیم به بار بنشینه.
آقا مهدی! اگه عزیزی تو زندگیتون دارید، به سرش قسمتون میدم ؛ هیچ وقت کسی رو به جدایی تشویق نکنید. من نه! دیگران! اینقدر دنیا خودش آدما رو از هم جدا میکنه که بهتره ما دست به دستش ندیم! دعا میکنم به حق این ماه عزیز و ماه عزیزتری که در پیشه، خدا گره از مشکلاتتون باز کنه و یه زندگی گرم ، عاشقانه ، مستحکم و جدایی ناپذیر نصیب شما و همسرتون و عزیزانتون کنه. شما رو به خیر و ما رو به سلامت
خانوم نسترن، ان شالله خدا هرچی ازش میخواین و به صلاحتونه، بالاتر از فکر و خیال و رویاهاتون حتی؛ بهتون ببخشه . ممنون و مدیونتونم. عمرتون بلند و پر از عشق و کیفیت!![]()










علاقه مندی ها (Bookmarks)