به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 31 فروردین 98 [ 00:26]
    سطح
    34
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    244

تشکرشده 133 در 54 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.ma.mm نمایش پست ها
    جناب کاربر Medea خوب هیلدا خانوم این همه زحمت کشیدن و دوستان هم کمکشون کردن که صدای وجدانشو ساکت کنه و بخوابوندش بعد میای حقیقت رو میگی و دوباره وجدانشونو بیدار میکنی که چی؟!؟!؟!؟!؟!
    خودت خوشت میاد وقتی خوابی کسی بیدارت کنه پس آنچه بد خود نمیپسندی بر دیگران نیز مپسند
    خدایا توبه!!!
    برادر ؛ آقا؛ کاربر محترم!
    شما چی از تاپیک و زندگی من میخوای؟ وکیل کی هستی؟ نماینده حمایت از حقوق آقایون؟ چه کسی این مسولیت رو به شما واگذار کرده؟
    اصلا موضوع من به کنار؛ میخوام بدونم شما خودت اگه متاهلی یا بعدا متاهل شی؛ از همسرت یه خطای کوچیک(نه به بزرگی ِ گناه من از دید شما!!!!)؛ یه خطای کوچیک ازش سر بزنه چی کار میکنی؟ فکر میکنم صد در صد طلاقش می دی!
    که به بقیه هم اولین راهکارت جداییه! خانومت نه؛ بچت! دخترت! همین الان با خانواده ات هم همینجوری برخورد میکنی؟
    اصلا مگه من رو میشناسی که باهام سر دشمنی داری؟ اون روز تو تاپیک یه خانوم دیدم بهشون پیشنهاد کارای هیجان انگیز و خطرناک!!! کرده بودی که اسم روش هاتون رو نمی برم. فقط بگم رفتم تو اینترنت سرچ کردم دیدم همه شون انحراف جن*سیه و سادیسم و مازوخیسم! کاری به مشکل اون خانوم ندارم ولی کدوم آدم عاقلی این کارا و پیشنهاد میده؟ کدوم مشاوری حرف شما رو تایید میکنه؟
    کاش به جای راهنمایی مخرب دیگران؛ یه نگاهی به خودمون و زندگیمون هم داشته باشیم و برای بهتر شدن خودمون هم یه نیمچه تلاشی کنیم‌.
    فکر کنم اگه یه روز بیام بگم از نامزدم جدا شدم اولین کسی که خوشحال بشه شمایی!
    اتفاقا با نظرات شما، به زندگیم خیلییییی امیدوار تر میشم. مطمئن باش از این لحظه به بعد، حتی اگه خود نامزدم بگه بیا جدا شیم؛ تمام تلاشمو برای حفظ زندگیم و نگه داشتن مرد نازنینی که باید قدرش رو هزار برابر دونست؛ میکنم.
    و از هیچ تلاشی برای حفظ زندگیم فروگذار نخواهم کرد!!!
    ان شالله اونقدر صبوری میکنم تا زندگیم به بار بنشینه.
    آقا مهدی! اگه عزیزی تو زندگیتون دارید، به سرش قسمتون میدم ؛ هیچ وقت کسی رو به جدایی تشویق نکنید. من نه! دیگران! اینقدر دنیا خودش آدما رو از هم جدا میکنه که بهتره ما دست به دستش ندیم! دعا میکنم به حق این ماه عزیز و ماه عزیزتری که در پیشه، خدا گره از مشکلاتتون باز کنه و یه زندگی گرم ، عاشقانه ، مستحکم و جدایی ناپذیر نصیب شما و همسرتون و عزیزانتون کنه. شما رو به خیر و ما رو به سلامت

خانوم نسترن، ان شالله خدا هرچی ازش میخواین و به صلاحتونه، بالاتر از فکر و خیال و رویاهاتون حتی؛ بهتون ببخشه‌ . ممنون و مدیونتونم. عمرتون بلند و پر از عشق و کیفیت!
    ویرایش توسط Hildaa : سه شنبه 26 اردیبهشت 96 در ساعت 11:21

2. 3 کاربر از پست مفید Hildaa تشکرکرده اند .

Quality (سه شنبه 24 مرداد 96), جوادیان (سه شنبه 26 اردیبهشت 96), ستاره زیبا (چهارشنبه 27 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)