سلام
از همه دوستان تشکر میکنم. ممنون که زحمت کشیدیدن و نظرتون رو به اطلاع بنده رساندید.امیدوارم عوض خیر ببینید.
رامین جان ممنون . ببین دوست عزیز اگه بنده دکتر بودم یا مثلا فلان ماشین زیر پام بود و یا توی فلان نقطه شهر خانه داشتم احتمال شنیدن این جواب چند درصد بود؟ از نظر خودم صفر درصد . منظور من از ویژگی های خاص صرفا مواردی نظیر این هاست و لا غیر .
من به شخصه فکر نمیکنم که دختر خانم یا خانوادشون معیار خاصی برای انتخاب داماد آیندشون داشته باشن.چرا که اگر اینگونه بود باید خیلی زودتر از این حرف ها به من جواب منفی میدادن.مادر دختر خانم آدم دهن بینی بودن و طبق فرمایش دیگران برای آینده دخترش تصمیم گیری کردن.
من اگر با ایشون وارد فاز احساسات شدم به این دلیل بود که فکر میکردم جواب دختر خانم و خانوادشون مثبت و قطعی است.
به نظرم شما خیلی خوب میتونید حال منو درک کنید.
خانم یار مهربان بله حق با شماست . به نظرم سن پایین ایشون اگر چه دلیل اصلی این جواب منفی نیست ولی مزید بر علت شده است. ایشون باید بر خواسته خودشون اصرار و پافشاری میکردن که متاسفانه به دلیل ترس از والدین عقب کشیدن و خیلی راحت صحنه رو خالی کردن.
حتی اعتراف میکنم که بیشتر رفتارها و برخورد های ایشون کاملا نابالغانه و از سر بچگی بوده است
اما باید خدمتتون عرض کنم که این رفتارهای کودکانه و نابالغانه از طرف ایشون برای بنده جذابیت به خصوصی داشته است.
در ضمن از نظر من یک دختر خانم بیست و چهار ساله به اندازه یک دختر خانم هیجده ساله جذاب نیست. نه از نظر ظاهر ، نه از نظر برخورد و رفتار ، نه از نظر ابعاد شخصیتی و ... شما باید یک مرد باشید تا بتونید متوجه حرف من شوید.تا وقتی که از جایگاه یک زن به قضییه نگاه میکنید از خواسته های یک زن سخن میگویید.
خیلی ممنون و متشکر
خانم coastmelody ممنون به خاطر نظرتون.ولی با عرض معذرت باید عرض کنم که نظر شما کاملا مغرضانه و از روی قضاوت نادرست میباشد.مسئله من چیز دیگری است. من از دید خودم میگم. برای بنده نوعی یک دختر خانم بیست و چهار ساله جذابیت رفتاری و ظاهری کمتری دارد.شاید برای شخص دیگری بر عکس این موضوع صدق کند. مثلا من کسی رو میشناختم که همیشه دوس داشت با خانم های سن بالا رابطه دوستی برقرار کنه.اصلا ممکنه یک خانم بیست و چهار یا حتی سی ساله از یک دختر خانم هیجده ساله زیباتر باشه ولی انتخاب من صد در صد اون دختر خانم هیجده ساله است.چون تمایلات درونیم منو به سمت اون دختر خانم هیجده ساله سوق میده.هر کسی برای خودش یکسری هیجانات و احساسات غیر قابل کنترل دارد که اگر با قوه منطق سرکوب شوند ممکن است در آینده دوباره فوران کنند و آثار سو بیشتری رو به دنبال داشته باشد.
من نمیدونم شما چند سالتونه و چرا تحمل نظر من تا این اندازه براتون سخته ، اما بنده فقط عقیده خودم رو عرض کردم نه عقیده کل مردان جامعه رو . شما بگذارید پای عدم بلوغ فکری.
آقای جوادیان ممنون از پست مفیدتون.من با حرفای شما کاملا موافقم.شما درست میگید پدر و مادر ایشون نوزده سال برای ایشون زحمت کشیدن و حقشونه که انتظاراتشون برآورده بشه. اما آیا به نظرتون این درسته که هر روز یک فکری بکنن و یک نقشه ای بکشن. مردم بیکار نیستن که از عمر و زندگی و احساس خودشون مایه بذارن و بعد سرانجامش ......... . به نظرتون آیا درسته از همه اهل فامیل و خاندان و طایفه نظر سنجی کنن ؟ آخه دهن بینی هم حدی داره دیگه .به نظرتون اگه من قرار باشه روی نظر خاله و دایی و عمه و عموم تکیه کنم همه اونها این دختر خانمو تایید میکنن ؟ به نظرتون آیا این درسته بدون دلیل کسی رو رد کنیم و یا از گفتن دلیل اصلی امتناع کنیم؟ به نظر شما آیا این درسته که از اول تموم معیارها رو بررسی نکنیم که کار به جای باریک بکشه؟ به نظرتون من حق نداشتم در دوران نامزدی در حالی که چند بار جواب مثبت شنیدم به همسر آیندم ابراز محبت و احساسات کنم؟ به نظرتون آیا درسته به ما بگن نشان بیاورید بعد بزنن زیر همه چیز ؟ به نظرتون آیا درسته که هفتصد کیلومتر ما رو بکشونن دنبال خودشون و بعد خیلی نسنجیده و غیر اصولی جواب منفی رو به اطلاع ما برسونن؟ به نظرتون آیا درسته وقتی نظر دختر مثبته بگن نظر دختر ما منفی بوده ؟ من با اینها مشکل دارم.وگرنه هر کسی حق داره معیار تعیین کنه و بر اون معیارها تاکید داشته باشه
ممنون از شما آقای جوادیان
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)