سلام دوست عزیز
من فکر می کنم اعتماد به نفس شما به شدت پایینه و شاید از تجربیاتی که داشتید یا دیدید ناشی می شه. شاید بی ربط بیاد ولی به نظر من یه مقدار ورزش کنید (ورزش به آدم اعتماد به نفس می ده چون این حس رو می ده که ظاهر بهتری دارید و احساسات بد رو از آدم دور می کنه آدم رو خوشحال می کنه) .
چند تا کتاب برای شناختن مردها بخونید و طرز رفتار با مردها رو یاد بگیرید که قلبشون رو تسخیر کنید. خیانت بعد از اینکه شدید ترین عشقها سرد بشه هم به وجود می آد. علاوه بر ظاهر خوب و آراسته رفتار و آداب هم توی همسر داری خیلی مهمه. کمی مطالعه کن ببین با یه مرد چه طور باید رفتار کرد
کتاب زن بودن تونی گرنت رو پیدا کن و بخون توش در مورد 4 بعد زن گفته و بتونی هر 4 تا رو متعادل در خودت رشد بدی هیچ مردی نمی خواد بهت خیانت کنه.
ترس رو خودت توی وجودت بکش همه مردها بد نیستند اگر دوروبرت مرد بد دیدی خودت و دوستات رو تغییر بده با دوستانی بگرد که همسرانی وفادار دارند و ازشون یاد بگیر. اعتماد به نفس داشته باش و بدون انقدر خوب هستی که مردی واقعا دلش بخواد در کنار تو تا آخر عمرش بمونه. و اگر عاشق شدی نذار عشقت سرد شه از احساست مراقبت کن مطمئن باش خیلی بیشتر از چیزی که فکر می کنی به خودت و مهارت هایی که یاد می گیری بستگی داره.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)