نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
سلام
اون آقا حق نداره رنگی که شما انتخاب نکردین رو بسازه. به نظرم اصلا کوتاه نیاین و پیگیری کنین. یعنی چی که بیخیال پولمون بشیم؟! انقدر کابینت ساز همه جا زیاده شده که مشتری رو بالا سرشون میذارن، تازه اینا از شما طلبکار هم هستن؟؟ به مامانتون هم استرس وارد نکنین، خودتون فردا برین اول باهاشون صحبت کنین که به هیچ وجه این رنگ رو نمیخواین و هر چقدر زمان لازم باشه برای رنگی که سفارش دادین یا حداقل مشابه اون صبر میکنین. و اگه دیدین زیر بار نمیرن تهدید کنین که از صنفشون پیگیری میکنین و شکایت میکنین ازشون.
به نظرم زیادی کوتاه اومدین و باهاشون خوب برخورد کردین که فکر کردن میتونن فریبتون بدن، خیلی جدی و قاطع باشین. اگه یک آقا هم همراهتون باشه شاید بهتر باشه
سلام. باشه پس کوتاه نمیام. میدونین آخه خیلی از عواقبب کارم میترسم برا همین گفتم اگه دیگه خیلی گیر بدن بگیم اصلا اون پول و نمی خوایم وگرنه یه تومن واسمون خیلی ارزشمنده، یعنی همونطوری که گفتم برا همه پولش ارزش داره دیگه. خیلی می ترسم حرفی بزنم، بعدا بیان قبول کنن کار کنن اما تلافی کنن و کارو خراب کنن یا پول زیادی ازمون بگیرن. پیرارسال سر یه کامپیوتر شیش ماه علاف شدیم و یارو سرمون کلاه گذاشت. لازم به توضیحه که شهرمون اینجوریه متاسفانه و باید آشنا داشته باشی تا سرت کلا نره و اینکه شهر ما خیلی گرون فروشن.

پس من فردا میرم میگم اصلا اون قهوه ای رو کار نکنین، اگه چیزی گفتن باز کوتاه نیام؟
آره حق با شماس، فک کنم برخوردمون خیلی خوب بوده ولی خب بازم دلیل نمیشه که اینطوری کنن آخه. یه چیزی بگم، به خاطر یه مشکل بزرگ تو زندگیمون ما از بوم افتاده ایم، الان کسی میاد خونمون گذشته مارو نمیبینه، وضع خونه رو میبینه یا خوش رفتاری مارو میبینه فک می کنه دور از جون هالو هستیم و هرکاری دوس دارن می تونن انجام بدن. چون ما اطلاعات خاصی نداشتیم همش می گفتیم هرچی صلاح میدونین (به جز رنگ و یه سری مسائل دیگه)، کف دستمون رو بو نکرده بودیم متاسفانه.

پیارسال یه کامپیوتر فروشی سرمون کلاه گذاشت، شیش ماهم علافمون کرد پولمونم خورد، جنس بنجلم گذاشت رو دستمون. به پدرم گفتم شکایت کنیم از صنفش، نمی دونم چرا گفت صنفا با اینا آشنان! شایدم پدرم اشتباه کرده بود. دیگه از اون موقع تا حالا چشمم ترسیده، نمی خوام اینم مثل همون بشه.

یه چیزی بگم؟ میگن از ترکیه میاد همونی که می خواین نمیشه، اگه اونو بخواین باید صب کنین، میگیم باشه صب می کنیم، میگه نه نمیشه! الان فردا بازم اینطوری گفتن من بحث صنف و بیارم وسط؟!. راستش خیلی از این کار می ترسم. حیف پول مامانم که من به باد دادم