به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 102

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 05 [ 12:38]
    سطح
    96
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    سلام
    همیشه آخرین سختی و مشکلی که توی زندگی برای آدم پیش میاد به نظر از همه مشکلات سنگین تر میاد وقتی زمان از روش میگذره آدم می بینه که اون سختی تحملش اونقدر هم که فکر میکرده غیر ممکن نبوده

یادمه سال گذشته یکی از همسایه های مادرم از برادرم خواسته بود پسرشو ببره سرکار
    برادرم هم اینکارو کرده بود مدیر شرکت برادرم به حساب شناخت برادر من اون پسر رو استخدام کرد بعدا یکهو مشخص شد که نزدیک 100 میلیون چک از شرکت رو رفته نقد کرده و ناپدید شده
    پدر مادرش هم که سالها دوست صمیمی پدر مادرم بودن اومدن گفتن ما که نمیدونیم کجاست و هیچ ربطی هم به ما نداره وبعدش اونها هم ناپدید شدن و کلا خونه زندگیشونو ول کردن رفتن بعد چند وقت هم مشخص شد خونشون رو فروختن و کلا از اون شهر رفتن

برادر من موند و خجالت و شرمندگی از مدیر شرکتشون
    یادمه مادرم می گفت تا حالا هیچوقت هیچ مشکلی به این حد اذیتش نکرده و انقدر احساس بدی توی زندگیش نداشته

چند وقت بعدش یکی از اقوام سرطان گرفت
    حالا مادرم میگه کاش همه مشکلات مثل اون مشکل قبلی بود چون بیماری رو واقعا نمیشه کاریش کرد حالا مادرم میگه ای کاش یه کلاهبردار بیاد و زندگی آدمو ببره ولی آدم مریضی بی درمان نگیره

یعنی با گذشت زمان و کهنه شدن موضوع و با مقایسه با مشکلات بعدی آدم می بینه شرایط خیلی هم غیر قابل تحمل نبوده

شما هم کمی زمان بده

و یه چیز دیگه اینکه چرا به جای اینکه به خودکشی فکر کنید به این فکر نمی کنید که به شکلی زندگی کنید که فرد مقابل شما افسوس بخوره که چرا عشق شما رو رد کرده
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

2. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

kat (جمعه 19 خرداد 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 مهر 96 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    365

تشکرشده 236 در 117 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
    یه نکته رو فراموش کردم بنویسم
    حتی اگر فکر می کنید حرفهای صاحب تاپیک واقعیت نداره یا افراطی نوشته شده باز هم لازم نیست صاحب تاپیک رو به سمت یه کار اشتباه سوق بدیم
    با یک سری صحبت تحریک کننده مثل این صحبتها

حالا یک درصد هم اگر شما اشتباه کرده باشید و با این جملات تحریک آمیز این فرد به سمت این کار اشتباه سوق پیدا کنه خوب گناهش پای شما هم هست

درسته که اینجا فضای مجازیه ولی آدمهای حقیقی مطالب رو می نویسن و ممکن هست نظرات ما باعث اتفاقات مطلوب و یا ناگواری توی دنیای حقیقی بشه
    فکور عزیز من یه درصد فک نکردم ایشون دروغ میگه، فقط یه درصد هم احتمال ندادم که ایشون به این کار دس بزنه. مطمعن بودم که خودکشی صورت نمیگیره. نمیدونم شما با چه لحنی پست منو خوندین ولی ادبیات طنز کاملا درش پیداس و معلومه که من کسی رو به خودکشی تشویق نکردم. یعنی واقعا اون همه اموجی خنده و مطالب طنز رو توش تشخیص ندادین؟ همه عزیزانی که اینجا پست گذاشتن به نوعی می خواستن جلوی این کار رو بگیرن و اگه دقت کنین هرکی با زبون خودش خواسته مانع از این کار بشه و متعاقبا من هم اینجوری می خواستم جلوی کارشون (اگه قرار بود اتفاق بیفته) بگیرم. اولا چرا احتمال خودکشی ایشون برام منتفی بود؟ چون ایشون با نوشتن و اعلام اینکه چنین قصدی دارن احساساتشون نسبت به حالت شدیدتر فروکش می کرد. این یه بحث کاملا طبیعی و روانشناختیه. نوشتن یکی از راه های تخلیه احساساته (مخصوصا در ملاعام) و من مطمعن بودم ایشون با نوشتن این پست احساساتشون چندین درجه از شور و حرارت میفته، ممکنه باز به فکرش باشه اما اقدام بهش اصلا صورت نمیگیره. دوما من روانشناس نیستم، ادعای روانشناسی هم اصلا و ابدا مقابل محضر بزرگان و بقیه عزیزان با تجربه ندارم. اما خب منم یه چنتایی کتاب روانشناسی خوندم. پستی که گذاشتم دادن حق انتخاب به ایشون بود با توجه به اینکه اون عمل رو از دید طنز براشون توضیح دادم، و اینکه ذهنشون رو معطوف وجهه دیگه ای از اون عمل کردم. فقط کافیه به آدمی در شرایط ایشون یه حق انتخاب بدیم، توجه کنید که ایشون این عمل رو انتخاب کرده اما وقتی از زبون یه فرد دیگه بشنوه احساس می کنه که حقوق ضایع شدش توسط دنیا، دیده میشه. (مثل وقتی که یکی از دوستان اینجا پست گذاشته بودن که به خاطر بوی بد بدنشون می خوان خودکشی کنن، منم گفتم شما خودکشی کنی مشکلت حل نمیشه، اون موقع تبدیل میشین به مرده بد بو!). راستش خیلی از پستی که گذاشتم خوشحالم چون ایشون خودشون گفتن که کلی با دیدن پست من خندیدن و چقدر خوبه که بتونیم کسی رو بخندونیم. من این قدرت رو تو خودم میبینم و بهش افتخار می کنم...بعله منم میدونم اینجا فضای مجازیه و آدمایی مثه خودم که حقیقت داریم مطالب میذاریم اما همونطوری که گفتم نمیدونم شما چرا برداشت کردین که من احتمال دادم حرفاشون دروغه؟! ممنون میشم دقیقا بگید کجای حرفای من نشون دهنده این امر بوده؟ جملات تحریک آمیز؟ واقعا مطعن نیستم که جملات تحریک آمیزی به کار برده باشم (با توجه به اینکه گفتم چرا یه همچین پستی گذاشتم).
    ممنون که نظرتون رو راجع به پستم گفتین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)