سلام.. شما آدم خوبی هستید.. درسته پس اون دنیا هم آرامش دارید.. ولی به ترجمه ی آیه قرآنی توجه کنید:
"خودکشي مصداق کشتن انساني است که جانش محترم است . کسي حق کشتن او را ندارد ، حتي اگر اين کس خودش باشد.خداوند مالک تمام جهان و از جمله جان انسان ها است ، پس نمي توان بدون اجازه مالک يا رضايت او کاري انجام داد. قرآن نسبت به قتل و کشتن انساني که کشتنش واجب نشده، تهديد شديد کرده و وعده عذاب جاويد جهنم داده است"
"تقتلوا انفسکم ان الله کان بکم رحيما و من يفعل ذالک عدوانا و ظلما فسوف نصليه ناراjو من يقتل مومنا متعمدا فجزاؤه جهنم خالدا فيها و غضب الله عليه و لعنه و اعد له عذابا اليما"
گفتید :قرار بود دو روز پیش برم ولی نرفتم شاید دلیلش این سایت و بودن شما بود" ...... همیشه می گن یه تصمیمی که می گیرید بذارید 2 روز ازش بگذره. اونوقت با ذهن بازتر و هوشیار تر نسبت به تصمیمتون واقف می شید..
حالا جدای از همه اینها، من از شما می خوام که دیگه هیچ وقت به فکر خودکشی و ... نیفتید. باور کنید دنیا خیلی کوتاه تر از اون چیزیه که ما تصور می کنیم. همه ما توی این دنیا مسافریم و زود مدت اقامتمون در این دنیا تموم می شه و راهی می شیم. باور کنید بعضی ها خیلی مشکلات سخت و بزرگتری دارن .. باز هم همه چیز می گذره. بذار دنیا روی خوشش رو هم بهت نشون بده.
مطمئن باش چندسال دیگه وقتی به گذشته فکر می کنید می بینید که نباید این مسئله رو اینقدر بزرگش می کردید.. بذارید زمان خودش همه چیز رو حل می کنه. به معجزه ی گذر زمان اعتقاد داشته باش.. (من دیدم. حس کردم. تجربه کردم.)
راستی چرا مادرتون نمیان پیش شما؟ یا شما چرا نمی رید پیش مادرتون؟ سخت نگیرید.. ذهنتون رو آروم کنید وقتی با آرامش فکرکنید، راه حل های خوبی پیدا می کنید.
اول یکی یکی (تمام) خاطرات و اثرات گذشته رو پاک کنید و از بین ببرید. ویندوز کامپیوترتون رو عوض کنید و همه چیز رو کاملاً پاک و نو کنید. گوشی موبایلتون رو بفروشید یا بدید فلشش کنن و هدیه ش کنید به یه نفر دیگه و یه گوشی جدید بخرید. اینستاگرام و تلگرا م و ... هم یه مدت نرید و بعد که خواستید دوباره برید با یه اکانت جدید برید.
حتماً اگه تونستید منزلتون رو عوض کنید. تنها توی خونه نشینید.. مطمئن باشید همه چیز درست می شه و شمایی که خودتون می گفتید "عشق میتواند دیوانه ای را عاقل کند"" می بینید که کم کم همه چیزِ گذشته براتون کمرنگ می شه ..
ولی همه چیز به زمان نیاز داره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)