ممنونم از دوستانی که وقت گذاشتن و نظرشونو گفتن خیلی برام ارزشمنده این همفکریفکور عزیز راستش خودمم هر چی بیشتر فکر می کنم و سبک سنگین می کنم بیشتر به این نتیجه میرسم که همین دو بچه کافیه ...هر چند ته دلم یه بچه دیگه می خوام اما توی زندگی نمیشه آدم فقط به حرف دلش گوش کنه مخصوصا در این مورد حساس...
هیلدا جان شما هم غصه نخور عزیزم به نظر من هم که یک خواهر و دو برادر دارم .توی زندگی الان یه دوست خوب خیییلی بهتر از خواهر و برادر به درد آدم میخوره .من خودم به شخصه هیچ وقت نتونستم درد دلم رو به خواهرم بگم ولی همیشه با دوستام ساعتها درد دل کردم.نمیدونم چرا اینطوریه واقعا با اینکه خیلی خواهرم رو دوست دارم اونم همچنین و روابطمون خوبه اما من اونقدر که با دوستام راحتم هیچچچچ وقت با خواهر یا مادرم نبودم.کاربر عزیز که نوشته بودید باردار هستید امیدوارم به سلامتی این دوران رو هم پشت سر بگذارید و نی نی خوشگلتون سالم و به موقع بیاد تو بغلتون
واقعا الان شرایط بچه داری با قدیم خیلی فرق داره و سخت تر شده شاید خیلی ها مثل من دوست دارن تعداد فرزندانشون بیشتر باشه اما واقعا شرایط زندگی این اجازه رو به آدم نمیده....مسئله ی دیگه ای هم که هست و مهمتره آینده ی این بچه های معصوم هست که واقعا با این شرایط جامعه مشخص نیست چه آینده ای خواهند داشت![]()

فکور عزیز راستش خودمم هر چی بیشتر فکر می کنم و سبک سنگین می کنم بیشتر به این نتیجه میرسم که همین دو بچه کافیه ...هر چند ته دلم یه بچه دیگه می خوام اما توی زندگی نمیشه آدم فقط به حرف دلش گوش کنه مخصوصا در این مورد حساس...

علاقه مندی ها (Bookmarks)