به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    من زیاد اشکالی نمیبینم توی اینکه یه پسر بخواد زنش خوشگل و خوش اندام باشه ... البته من خودمم یکم تو دسته ادمای ظاهربین قرار میگیرم ، چند باری چوبشم خوردم راستش این چیزا اونقدرا هم دقیق نیست . خود من تا قبل اینکه عاشق همسرم بشم همیشه توی تخیلاتم مرد رویاهام یه پسر سفید و بور و هیکلی بود واس همینم به پسرای فاقد این ویژگی ها کلا توجهی نداشتم ولی درنهایت عاشق شوهرم شدم که نه سفیده نه بوره نه قد خیلی بلندی داره الانم که دیگه معیارای زیباییم از بیخ عوض شدن !! میخوام بگم شما هم ممکنه این فقط تصورتون باشه که ظاهر خیلی براتون مهمه چون عاشق کسی نشدین (؟)

در کل اینکه بخواین همسرتون زیبا باشه چیز عجیبی نیست ولی اینکه اولویت اولتونه خطرناکش میکنه چون ممکنه بعدا یه خانوم خیلی زیبا بهتون معرفی شه ، شما به خاطر امتیاز زیباییشون به چیزای دیگه کم توجه شین و همین خدایی نکرده پشیمونی بیاره ... اگه جلوی این اتفاقو بگیرین ، اونقدام خواسته نا به جایی نیست ... واجب نیست از ذهنتون پاکش کنین ولی خب اهمیتشو کمتر کنین ... مثلا اگه ظاهر کسی جذبتون نکرد سمتش نرین ولی دیگه جوریم نشه که اگه هیکل و چهره باب میلتونو پیدا کردین سریعا بدویین طرفش ، بتونین دست نگه دارین .

+ نگران خانواده هم نباشین ، رک و واضح به مادرتون بگین من دختر با همچین ظاهری میخوام . البته یکم سیاست به خرج بدین نگین دختر زیبا و خوش هیکل میخوام که بعدش بخوان سریع جبهه بگیرن ... به جای این جزییات بدین : مثلا به مادرتون بگین از بین دخترای فلان قدی ، با هیکل فلان جوری که رنگ پوستشونم اینجوریه ، بگردین یه دختر با حجب و حیا واسه من پیدا کنین ... یعنی یکم جزییات بدین بهشون که دنبال کی بگردن . ته تهش اینه بهتون میگن پسرم ظاهربین نباش دیگه ... حالا یا میتونن و قانعتون میکنن که توجه به ظاهر جالب نیست یا نمیتونن نظرتونو عوض کنن و براتون دنبال یه خانم زیبا میگردن .

+ درباره وسواستون روی ظاهر هم پیشنهاد من اینه که : ویژگیای ظاهری که براتون مهمه رو اولویت بندی کنین . مثلا چیزایی که توی فیزیک یه فرد به هیچ وجه نمیتونین تحمل کنین رو داشته باشین ، از اونطرفم چیزایی که خیلی براتون دلچسبه رو رتبه بندی کنین ... وقتی اینکارو انجام دادین روی اولویتای اول متمرکز شین و سعی کنین بقیه رو توی ذهنتون کمرنگ تر کنین ... من خودم هروقت اولویت بندی میکنم ذهنم منظم تر میشه و بیشتر میفهمم چی میخوام ، شاید واس شما هم جواب داد ( بد نیست این کارو واس معیارای اخلاقی هم انجام بدین )

موفق باشین

2. 2 کاربر از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده اند .

Wishbone (پنجشنبه 18 خرداد 96), ستاره زیبا (پنجشنبه 18 خرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)