به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آبان 00 [ 22:30]
    سطح
    53
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 120 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    سلام

به نظر من

1- اصلا از معیارهای ظاهریت کوتاه نیا. اینقد که شما روش تاکید داری و خودت هم می دونی برات غیر قابل چشم پوشیه، در آینده می شه برات دردسر. پس تا مطمئن نشدی طرف را از نظر ظاهری قبول کردی، با زندگی خودت و کس دیگه بازی نکن.

2- در این مورد به حرف خانمها خیلی توجه نکن. خانمها بصری نیستن. عاشق شدنشون فرق داره. چیزایی که باعث جذبشون می شه متفاوته.
    اگه هم نصیحت و مشاوره دوستانه می خوای از مردها باید بپرسی ...

3- این حد سختگیری که شما دارید برام عجیب بود. انحنای ساق پا دیگه چیه؟
    خیلی ممنونم شیدا خانم
    البته کم و زیاد در دوره و اطراف دیدم که در حالت کلی افرادی هم سن و سال من و با این معیارها کم نیستند . به عنوان مثال از دوستان خودم کسانی بودن که یکی ظاهر براش مهم نبوده و خیلی رله طرف رو پسندیده، یکی صبر کرده و با کسی ازدواج کرده که به دلش میشینه و بعضی ها هم مثل من زیادی سخت گیرن و فعلا کیس خاصی رو پیدا نکردن :)

حرفتون کاملا صحیحه. اینکه میگم دیدگاه خانواده ام (یعنی همون مادر و خواهر عزیزم) با من متفاوته همینه که چون میخوان یه همجنس خودشون رو انتخاب کنن برای من ، ظاهر براشون اولویت نداره یا اصلا مهم نیست ولی برای من مهمه طبیعتا چون جنس مخالف هستم. آخه دیدم تو بحث ها اشاره کردن که مثلا فلانی فقط دنبال خوشگلی طرف بوده و به نظرشون معیار عاقلانه ای نیست تقریبا!
    ولی دقیقا عین حرف شما ، مواردی که بعضی از دوستان و آشنایان متاهل برای من متذکر شدن در انتخاب همسر به واقعیت نزدیک تر و صادقانه تره.

والا قبول دارم شاید سخت گیری غیر عادی باشه ولی خوب این طبیعت جنس مذکر هست ، به قول معروف شما مو می بینید و ما پیچیش مو:) دقیقا هم همینطوره. کلا انحنا ها و یا به اصطلاح Curves که مختص بدن جنس مونث هست برای جنس مخالف ( نه شاید همه) جذابیت فوق العاده خاصی داره. والا ندید بدید نیستم ولی چیکار کنم اصلا دست خودم نیست. ذاتیه :) تا جایی که حتی پرز بعضی نقاط بدن همسر آینده ام برام جالبه. یعنی در این حد. البته خودم به هیچ وجه این رو بیماری نمی بینم بلکه از دید مثبت بهش نگاه میکنم. چه عیبی داره!

نقل قول نوشته اصلی توسط Hildaa نمایش پست ها
    خیلی برام جالبه که می بینم آقایون تا این حد،‌ دغدغه ی زیبایی خانوم هاشون رو دارن و یه بخشیش اصلا برام قابل درک نیست که چرا؟؟
    منکر مهم بودن زیبایی نمیشم ولی نه تا این حد که بخوای یه خانومو صیغه کنید که ببینید آیا بدنش مطابق میل شما هست یا نه؟
    یعنی از روی لباس و صورت و ظاهر، رنگ پوست و فرم بدن دستتون نمیاد؟
    ایشالا به کسی که آرزوتونه و خوشبختی دنیا و آخرتتون در گرو اونه برسید
    ممنونم هیلدای عزیز
    خوب بالاخره ما مذکر هستیم و شما مونث. این طبیعت انسان هست و زیبایی طبیعت هم همینه :)

اگه قبول کنیم که روابط زناشویی و ارتباط نزدیک زن و شوهر از شاکله های اصلی زندگی مشترک و پایداری اون هست خوب باید به سلیقه خودمون احترام بذاریم.
    تو همین جامعه خودمون خیلی افراد هستن که قبل رسمی شدن آشنایی و قبل ازدواج حتی بدون صیغه محرمیت، با هر ترفندی از مو به موی بدن طرف مقابل مطلع میشن. حالا میتونیم بگیم متاسفانه

ولی خوب اگه عرفا و اخلاقا به قضیه نگاه کنیم بهتره هر دو طرف موقتا به هم محرم بشن .

البته باز اینم به دیدگاه هر دو طرف بستگی داره. بعضی ها هستن که محرمیت با خوندن یه پاراگراف و یه برگ کاغذ رو قبول ندارن و عقل و منطق خودشون رو ترجیح میدن.

در کل از رو لباس که خوب ما مرد ها چشامون مادون قرمز نیست که دیگه همه چی رو تشخیص بدیم! البته به شرطی که خانم ها هم صادقانه لباس بپوشن ( شوخی کردم ;) )
    ویرایش توسط Wishbone : پنجشنبه 18 خرداد 96 در ساعت 22:53

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)