خیلی ممنونم شیدا خانم
البته کم و زیاد در دوره و اطراف دیدم که در حالت کلی افرادی هم سن و سال من و با این معیارها کم نیستند . به عنوان مثال از دوستان خودم کسانی بودن که یکی ظاهر براش مهم نبوده و خیلی رله طرف رو پسندیده، یکی صبر کرده و با کسی ازدواج کرده که به دلش میشینه و بعضی ها هم مثل من زیادی سخت گیرن و فعلا کیس خاصی رو پیدا نکردن :)
حرفتون کاملا صحیحه. اینکه میگم دیدگاه خانواده ام (یعنی همون مادر و خواهر عزیزم) با من متفاوته همینه که چون میخوان یه همجنس خودشون رو انتخاب کنن برای من ، ظاهر براشون اولویت نداره یا اصلا مهم نیست ولی برای من مهمه طبیعتا چون جنس مخالف هستم. آخه دیدم تو بحث ها اشاره کردن که مثلا فلانی فقط دنبال خوشگلی طرف بوده و به نظرشون معیار عاقلانه ای نیست تقریبا!
ولی دقیقا عین حرف شما ، مواردی که بعضی از دوستان و آشنایان متاهل برای من متذکر شدن در انتخاب همسر به واقعیت نزدیک تر و صادقانه تره.
والا قبول دارم شاید سخت گیری غیر عادی باشه ولی خوب این طبیعت جنس مذکر هست ، به قول معروف شما مو می بینید و ما پیچیش مو:) دقیقا هم همینطوره. کلا انحنا ها و یا به اصطلاح Curves که مختص بدن جنس مونث هست برای جنس مخالف ( نه شاید همه) جذابیت فوق العاده خاصی داره. والا ندید بدید نیستم ولی چیکار کنم اصلا دست خودم نیست. ذاتیه :) تا جایی که حتی پرز بعضی نقاط بدن همسر آینده ام برام جالبه. یعنی در این حد. البته خودم به هیچ وجه این رو بیماری نمی بینم بلکه از دید مثبت بهش نگاه میکنم. چه عیبی داره!
ممنونم هیلدای عزیز
خوب بالاخره ما مذکر هستیم و شما مونث. این طبیعت انسان هست و زیبایی طبیعت هم همینه :)
اگه قبول کنیم که روابط زناشویی و ارتباط نزدیک زن و شوهر از شاکله های اصلی زندگی مشترک و پایداری اون هست خوب باید به سلیقه خودمون احترام بذاریم.
تو همین جامعه خودمون خیلی افراد هستن که قبل رسمی شدن آشنایی و قبل ازدواج حتی بدون صیغه محرمیت، با هر ترفندی از مو به موی بدن طرف مقابل مطلع میشن. حالا میتونیم بگیم متاسفانه
ولی خوب اگه عرفا و اخلاقا به قضیه نگاه کنیم بهتره هر دو طرف موقتا به هم محرم بشن .
البته باز اینم به دیدگاه هر دو طرف بستگی داره. بعضی ها هستن که محرمیت با خوندن یه پاراگراف و یه برگ کاغذ رو قبول ندارن و عقل و منطق خودشون رو ترجیح میدن.
در کل از رو لباس که خوب ما مرد ها چشامون مادون قرمز نیست که دیگه همه چی رو تشخیص بدیم! البته به شرطی که خانم ها هم صادقانه لباس بپوشن ( شوخی کردم ;) )

علاقه مندی ها (Bookmarks)