سلام انار گل جان
یادمه درست موقعی که من تو گیر و دار جدایی بودم شما هم شرایطتون مثل من بود و اون موقع من تاپیک هاتونو دنبال میکردم،اما ند وقتی بود که دیگه از خودتون خبری ندادید اما من از خدا میخواستم که حالتون خوب باشه
منم مثل شما این جدایی به ظاهر خیلی موقعیت ها رو ازم گرفت اعتماد به نفسمو،منی که قبل از ازدواجم فکر میکردم خیلی نسبت به بقیه هم سن و سالام خوشبخترم با جدایی کلا از این رو به اون رو شد اوضاعم، نمیدونم اینو بگم یا نه اما میگم،من حتی نسبت به زیبایی خودم هم شک کردم در صورتی که قبلا نسبت به خودم حس خیلی خوبی داشتم اما الان...
هنوزم که هنوزه ترکش های این جدایی قلبمو ازار میده،حتی وقتی که خواستگار میاد ،واسه همینم چند تا از موردا که نمیدونستنو همون اول جواب رد دادم چون تحمل طه سری برخوردارو ندارم
منم خیلی بچه دوست دارم،خیلی برنامه واسه اینده ام داشتم اما فعلا که نشده
فقط این جدایی فایده اش این بود که.منو خیلی پخته تر کرد شایدم اقتضای سنمه،رابطه ام با خدا ،اعتقاداتم محکم تر شد
از خدا میخوام کمکم کنه اینقدر خوب باشم که لایق یکی از بهترین بنده هاش باشم،چون مطمئنم خوبا قسمت خوبا میشن
اما از ته قلبم از خدا میخوام طلاق ،منفورترین حلال خدا واسه هییییچ.کسی اتفاق نیفته
انار گل عزیزم اسمتو خیلی دوست دارم،حس خوبی بهم میده ان شاالله به حق این ماه پر برکت و این روز که ولادت امام حسن مجتبی(ع)هم هست به زودی اون کسی که لیاقت شما رو.داشته باشه و با هم خوشبخت میشید سر راهتون قرار بگیره

علاقه مندی ها (Bookmarks)