به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    سلام عزیزم
    درباره آقا بهنام اگر براتون نوشتم میخواستم بدونید هر کسی جای ایشون بود خیلی ضربه میخورد، اگر اشاره به قضیه پول داشتن در واقع میخواستن بفهمونن این شخص برای پول آمده بود یا مسایل مالی و آزار نه برای دل من... خب این برای مخاطبی مثل شما ممکنه تصوری دیگر ایجاد کنه.همونطور که در ذهنتون باقی مونده و اونو به مطالبتون پیوند زدین.
    درباره اینکه فرمودین مطالب رو مطالعه نمیکنم ، خیر چنین نیست.
    اگر من نوعی به تاپیک شما میام صرفاً جهت کمک به شماست و روی هر مطلبی بیش از ۴۰ دقیقه زمان میگذارم. پس فقط نیومدم بنویسم و برم .
    من بر روی مطالبی که مینویسم اشراف کامل دارم. میدونم که شما زمان ازدواج رو نگفتین اما ما انسانها به خیلی از رفتارها و گفتارها عادت میکنیم و ترک عادت بسیار مشکل هست.
    در زمان ازدواج بظاهر دوستی یا رفیق بازی رو کنار میگذاریم اما همیشه در نهان ما باقی خواهد ماند، که آره کاش الان فلان جا با فلانی و فلانی بودیم خوش میگذشت. این باعث میشه از زندگی مشترک و تفریح های دو نفره لذت کافی رو نبریم اگر چه فکر میکنیم تأثیر نداشته و لذت بردیم!
    بعضی عادت ها ادامه دارن و بهتره اصلا نباشن یا کنترل بشن؛
    اصلا نباشن مثل خودارضایی، که بعد ازدواجم با وجود همسر ادامه داره.
    رفیق بازی که در زمان مجردی یا بعد طلاق باید محدود بشه.
    گروههای دوستان و همکاران خیلی کم میتونن تأثیرات مثبت در افراد بگذارن، انقدر که حرف هاشون یا رفتارها و گفتارهاشون تأثیر منفی بر خلق و خو و افکارمون داره تأثیرات مثبت بچشم نمیان. مگر گروههای دوستی که واقعا در اونها افراد مثبتی حضور داشته باشن که سطح آگاهی و دانششون و تجربیات مفیدشون کمک کننده باشه.
    همین گروههای دوستان بعد طلاق بفرض میتونه برای روحیه افراد کمک کننده باشه، اما اگر در جهت سوق دادن شما به ادامه زندگی در شکلی بهتر بشه نه رفیق جای همسر و همدم رو در زندگی بگیره.
    گفتین ارتباط گرفت همسرتون ، ای کاش متن پیام هاش رو بدون ارسال پاسخ میخوندین و ببینین چی نوشته. گاهی ممکنه حرف هایی گفته بشه که هیچ وقت نشنیدین و یا بهش فکر نکرده بودین پس لازم بوده ببینین حرف حسابش چی هست. حتی وارد پیج هاش بشین و ببینین این روزها حالش چطوره ...
    خب شغلتون معلمی هست و قطعا برای دانش آموزان در یک مقطع زمانی الگو هستین. این بد نیست اگر خنده رو و شاد باشین و کسی هم مخالف نیست.. منتها چون به لفظ خودتون فرمودین سوژه جک نمیشم یا مسخره بازیام... و من این مطلبو ذکر کردم وگرنه کسی یک آدم شاد رو نه جک میدونه نه مسخره!
    من آدم شاد زیاد دیدم از استاد دانشگاه تا پزشک و مهندس و دبیر و ... اما هیچکدوم خودشون رو سوژه جک و اهل مسخره بازی نمیدونن . بین شادی و نمک داشتن و جک و ... مرز هست که باهاش افراد شناخته میشن و برای هر کدوم درجه ای از احترام و .... رو مردم در نظر میگیرن.
    فلانی آدم شادی بود، همیشه لبخندش تو ذهنمه هر جا هست موفق باشه.
    فلانی چقدر دلقک بازی در میآورد ، دلم برا مسخره بازیاش تنگ شده.
    این دو تا تعریف با هم زمین و آسمون فرق داره. که خداروشکر اظهار میکنین از دسته ی اول هستین.
    ببینید عزیزم ؛
    آدمها تأثیر میگیرن از محیط اطراف و آدمهای اطراف، از فرهنگ و شرایط مختلف
    مثلا در حرفات میگی من قبل نامزدی رفیق باز بودم و تو دوران نامزدی نبودم و حتی بعدشم نتونستم...
    انگار از یک حسرت بزرگ و یک خلاء بزرگ حرف میزنی ... ولی چرا در صحبتت یک ای کاش درباره زندکیت نمیگی؟
    ای کاش میشد زندگی قبلیمو باز بسازم یا همسر قبلیم خودشو پیدا کنه و به خودشناسی برسه...
    ما دلتنگی ها و حسرت هامون برای چه چیزی هست؟
    برای یک چیز دم دستی و سطحی یا برای یک چیز ماندگار؟
    اینه که میگم ما تأثیر میگیریم و تا مدت ها باهاش زندگی میکنیم... بعضی عادت ها رو باید قیچی کرد تا حسرت ای کاش اون باقی نمونه، همین ها در زندگی باعث میشه لذت کامل رو نبریم.

در هر حال معیارهای شما معیارهای خوبیه اگر در کنارش نه اخلاق مردانه بلکه اخلاق رو بطور معنی واقعی کلمه مد نظر بگیریم، فضایل اخلاقی رو... / در کنار معیارتون ایمان رو قرار بدین، اعتقادات در زندگی مهم هستن، آدمها با اعتقاداتشون زندگیشونو پیش میبرن، من اعتقاد دارم مال حرام تو زندگیم نباشه و پول مردم رو پس میدم فلانی پول مردمو میخوره و اعتقادی به این مسئله نداره واسه همین در نظر مردم فردی بی ارزش و کلاهبردار هست و ضربه ی اونو در جاهای دیگه زندگی میخوره/ در کنار معیارتون شرایط خانوادگی رو هم قرار بدین، خانواده فرد به اندازه خود فرد مهمن، چون اون فرد از دل خانوادش بیرون اومده، در محیطی که رشد کرده هر لحظه تأثیری گرفته که برای اون به شکل رفتار و گفتار و اخلاق در اومده./ در کنار معیارتون شرایط فرهنگی و اقتصادی رو قرار بدین.. این فرد از نظر فرهنگی چقدر در سطح خانواده ی منه؟ یا شرایط اقتصادیش چیه میتونم بسازم؟
    عزیزم منم برای شما روزها و لحظه های خوب رو آرزومندم. شما باید به زندگی ادامه بدی ولی نه تنهایی...

ویرایش توسط yarmehrban : یکشنبه 21 خرداد 96 در ساعت 08:01

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)