به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    سلام به علی رضای عزیز
    چرا دنبال کسی هم سطح خودت نمیری؟
    مگه اون دختر پدرش هم سطح پدر تو نیست؟ تو پدرتو دوست داری و بهش افتخار میکنی ، اونم همینطوره.تو خانوادت ، اونم همینطور. درسته از بعضی شرایط ناراضی هستی ولی یک تار موی خونوادتو به هیچی نمیدی، اون دخترم همینطور.
    مگر خدایی نکرده بخوای با نیت رفتن به شرایط بهتری ازدواج کنی، وگرنه دختری مثل خودت احتمالاً دور و برت یا تو آشناهاتون زیاده.
    تا بوده و بنده شنیدم این دختر هست که دوست داره از خونه ی پدرش یک پله بالاتر بره.. اونها هستن که تعیین میکنن کدام خواستگار بهتره ، همون طور که شما چشمتون و دلتون ترسیده.
    اما شما مرد زندگی هستین و همسر و فرزندتون رو‌ یا خوشبخت میکنین یا بدبخت.
    شمایین که باید آینده رو بسازین حالا یا با دختر ثروتمند یا متوسط یا فقیر
    هیچ دختری از خونه پدرش چیزی با خودش نمیاره مگر‌ انسانیت.. فرهنگ‌...اخلاقیات...
    بله دختری که در شرایط اقتصادی، خانوادگی و فرهنگی خوبی رشد کرده از همسر آیندشم همینو‌ میخواد . تقصیر اون نیست محیط اینطور رشدش داده، اگرم راضی بشه چهار روز دیگه پشیمون میشه.
    شما دنبال یک دختر اما هم سطح خودت برو ، از طرز فکرت براش بگو و از سنت ها و رسوم و افکار خانوادت. قطعا اگر مورد قبولش باشه میپذیره.ببین اونم فکراش شبیه خودته؟
    میتونی در یک شهرستان با شهر جدا خونه بگیری و زندگی مشترکت رو شروع کنی که از محیط فرهنگی منزلتون قدری دور باشی.
    دختری رو که پیدا میکنی معیارداشته باش/ اخلاق/ ایمان/بلوغ فکری/ ترجیحا ۲۵ ساله یا به بالا/ و ....
    تو پایین نیستی ... سر سفره نشستی هر کسی لقمه ای به اندازه دهانش میگره اما تو یه تیکه نون بزرگ میگیری دستت و لقمه میگیری، واسه همین نمیتونی بخوری، توی لقمه ی تو کتلت هست .. توی لقمه بغل دستیت هم کتلته. اون میخوره و سیر میشه، اما تو با وجود خواستن نمیتونی بخوری چون ممکنه باعث بسته شدن مجرای تنفسیت بشه! یا اصطلاحا گیر کنه!
    دختر ، دختر هست ... به اندازه خودت دختر پیدا میشه ، فردا مردم میگن این زن علی رضاست. اگر شرایطتش خوب باشه میگن آفرین به شوهرش، اگر بد باشه میگن خدا بدادش برسه! تویی که تعیین میکنی.
    ویرایش توسط yarmehrban : چهارشنبه 24 خرداد 96 در ساعت 09:45

2. کاربر روبرو از پست مفید yarmehrban تشکرکرده است .

غبار غم (پنجشنبه 25 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 مرداد 96 [ 00:55]
    سطح
    2
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    سلام.ممنون از نظر خوب و سازنده شما.با حرفاتون کاملا موافقم .اما یه سوال آیا با طرز فکر خودم هن سطح باشه طرف مقابلم یا با خانواده ام هم سطح باشه؟ مثال میزنم همین اواخر با خانمی اشنا شدم که از وضعیت ظاهری خانواده شون و اطلاعاتی که بدست اوردم سطح مالی و اقتصادی و فرهنگی مناسبی داشتند.پدرش ادم باسواد و با فرهنگی بود .خانواده خود من هم بافرهنگ و متشخص اند اما از لحاظ پارامترهایی چون سواد و یه سری رفتارهای اجتماعی ساده تر هستند نه پایین تر .الان من به این خانم علاقه مند شدم اما نتونستم قدمی پیش بزارم .چرا؟؟؟چون خود این خانم خیلی به این ظواهر اهمیت میداد و در مجموع میبینم خیلی از خانواده ها و خانم های با خاخلاق و مناسب هم به پارامتر باکلاس بودن و این دست مسائل خیلی اهمیت میدهند.خود من هم همینطورم اما خانواده م اینطور نیست.دلیلش هرچی باشه وضعیت اقتصادی و اینا مهم نیست .قصد اصلاح هم ندارم و امتحان هم کردم که نمیشه.الان من چه کنم؟ باور کنید این مسائل به همون اندازه که اخلاق و وضعیت مالی و اقتصادی مهم هستش مهمه.من با این وضعیت شاید اصلا نتونم ازدواج کنم.ناراحت و غمگین و این فازها نیستم.ولی واقعا کلافه میشم چرا به خاطر این دست مسائل من نتونم مرحله دیگه از زندگیم که حق مسلم منه رو نتونم شروع کنم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)