سلام علیرضای عزیز
خواهش میکنم
ببینید به نکته ی خوبی اشاره کردین
خانمی با سطح (مالی و فرهنگی مناسب)
خانواده شما(با فرهنگی وابسطه به شرایطتتون و بقول شما چیزهایی مثل سطح تحصیلات ساده، البته در پست قبل اشاره کردین فامیل هامون کارگر و سطح مالی ضعیفی دارن)
چند نکته رو یاد آوری کنم؛
در زمان های قدیم که مردم سواد درست و حسابی نداشتن بنابر هوش و استعداد و طرز فکرشون به جای خوبی میرسیدن از دربارهای شاهان در قدیم تا حاکم منطقه ای بودن و رعیت داشتن، بازاری ثروتمند بودن و معتمد بودن ...
نباید تحصیلات رو با فرهنگ سنجید. ممکنه کسی تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی شعورش و داناییش بالا باشه و برعکس. در هر صورت ما نمیخوایم بشینیم و بگیم خب این نکته از خانواده شما خوب ، اون نکته از خانواده شما بد هست.
بالاخره هر کسی در این دنیا طوری زندگی میکنه و این تقصیر خودش نیست.
قطعا شما زمانی که این خانم رو دیدین و اطلاعات کسب کردین متوجه یکسری سبک و سنگینی هایی شدین.
اینکه ایشون قدری از همه ی جهات از من بهترن.
یکی از اشتباهات رایج در زمان ازدواج برای مردان این هست که دنبال خانمی بالاتر از سطح مالی، فرهنگی و ... خودشون برن. خوب دقت کنین؛
یک دختر حتی اگر یک پله از خانواده شما بالاتر باشه به همون علت در برابرتون حس خود برتر بینی داره و این نه از ذات بد ، بلکه بخاطر شرایط هست. اون دختر نمیتونه این تضادها رو بپذیره و در نتیجه به مرز سردرگمی و زده شدن از انتخابش میرسه.
شرایط یک دختر و یک پسر متفاوته.
ممکنه دختری سه خواستگار داشته باشه. یکی سطح مالی پایین/ یکی هم سطح خودش/ یکی سطح مالی بالا
ایشون با حذف مورد اول به دلایل متعدد در صدد مورد دوم و سوم بر میاد. از بین این دو تن هم درصد بالاتر از آن کسی هست که در این دوره بتونه شرایط مالی مساعدتری داشته باشه و از پس هزینه ها بربیاد، حالا اگر شرایط فرهنگی هم مد نظر گرفته بشه باز هم مشکلی دیگر آفریده میشه.
دختری که پدر و مادرش تحصیلات دارن و در سطح خوبی در جامعه زندگی میکنن قطعا دامادی رو میپسندن که شبیه خودشون و حتی دو، سه پله بالاتر باشه. (اگر چه معیارهای اخلاق، ایمان و بلوغ فکری و شرایط سنی مهم هست اما باز هم سطح مالی و فرهنگی دو طرف تا حد زیادی سایه سنگینی بر این معیارها داره.)
من نظرم این هست شما خانواده ای شبیه خانواده ی خودت پیدا کن ، دنبال شباهتهای مالی و فرهنگی باش. بعد که خانمی رو پیدا کردی اینبار دنبال طرز فکرش باش ، ببین شبیه تو فکر میکنه، آینده و دنیا رو مثل تو میبینه؟ اونوقت هست که میتونی بهش فکر کنی و اون بپذیره! چون شرایطش شبیه خودته و حتی پایین تر، این بنفع تو هست . دیگه نگران سرکوفت یا خود برتربینی یا مقایسه نیستی.
قبلا هم عرض کردم تو مسئول زندگیتی و همسر و فرزندت/ تویی که اونها رو رشد میدی و به شکوفایی میرسونی/ اون موقع دیگه به خانوادت نگاه نمیکنن خودت رو میبینن... دختر با دختر فرق نداره، در اصل تمام آدمها یکی هستن و انسانیت از هر چیزی مهم تر هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)