سلام دوست عزیز منم الان 10 سال هست برنامه نویسی میکنم ، و همین مشکلات در اوایل داشتم الان هم دارم بعضی اوقات ، اول این شب کار کردن خیلی آرامش فکری میده به آدم ولی وقتی شب بیداری هات زیاد بشه حس افسردگی بهت دست میده و از خودت بدت میاد به مرور زمان سعی کن شب ها بخوابی چون انگیزه هات برمیگرده . بعضی وقتا برای نیاز بیدار میمونی ولی بعدش میتونی بخوابی صبح زود تر بیدار شی نه 4 که شب خوابت ببره.
امیدوارم به مصرف دخانیات گرایش پیدا نکرده باشی ولی روزها یا باشگاه برو یا برای خرید یک خوردنی مغازه مسیر طولانی انتخاب کن که حداقل ده دقیقه مغزت آزاد بشه.
برای اینکه احساس شکست نکنی اینو بدون همه ما ها این مشکلات رو خوردیم هیچ چیزی نیست که حل نشه میتونی آدمایی رو پیدا کنی که بتونن بهت کمکت کنن.
برنامه نویسی محیطی آرام میخواد یا برای این که بهت انگیزه یک کار رو بده در اتاق خودت ببندی و به جای این که 8 ساعت با سر و صدا کار کنی 3 ساعت واقعا کار کنی و بقیه اوقات رو برای خودت باشی و به خودت این اومدی رو بدی 3 ساعت دیگه تموم میشه آزادی و همیشه ساعت 7 صبح تا 11 اینکار رو بکن چون انرژیت فوله و همه هم خوابن اذیت نمیشی
هیچ وقت تو این وضعیت وارد روابط عاطفی یا ازدواج نشو چون فقط به خودت و طرفت ضربه میزنی اینا، مثل من کارت به طلاق میکشه چون هنوز خودت برای خودت اهمیت قائل نشدی.
امید وارم تونسته باشم کمکت کنم.