به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها
    سلام
    مشكلي رو كه مطرح كرديد دقيقا براي من مدتي قبل اتفاق افتاده.(البته به صورت معكوس)
    شما خودتون جاي اون آقا بزاريد زن و بچه و ساير مشكلات زندگي بعد عصباني بشيد....
    حالا ي تلفني هم بزنه به خانمش يا تلگرام بازي كنه چه مشكلي پيش مياد شما بهتره رو كارتون تمركز داشته باشيد- سعي كنيد كمتر زيرآب اون بنده خدا رو بزنيد ممكنه زيرآب زدن معكوس عمل كنه و شما متضرر بشيد...
    بهتره يكم رعايت سن و سال اون بنده خدا رو بكنيد .
    نميدونم چرا شما خانم ها بيش از حدمعمول حساس ميشيدبه يك موضوع پيش پا افتاده و برا خودتون از اون موضوع ي معضل ميسازيد...
    اما راه حل ساده (بدون درد سر)
    براي اينكه تلفن كردن مكرر ايشون كمتر بشه و شما اذيت بشيد يكي از راه كارها اينه كه ي دستگاه پارازيت انداز موبايل كوچيك(قيمتي هم نداره) بخريد و داخل دفتر كار تعبيه كنيد اينطوري ديگه مشكل به صورت بنيادي حل ميشه(البته ايشون به هيچ عنوان متوجه نشن....)چند بار كه مكالماتشون قطع شد به صورت اتوماتيك براي صحبت كردن به بيرون دفتر ميرن...
    البته من توصيه نميكنم اين كار رو بكنيد وبهتره با ديپلماسي مشكل رو حل كنيد .

پ ن : بهتره شما خودتون رو با شرايط كار وفق بديد امروز به موبايل و صحبت كردن همكارتون حساس شديد چند روز ديگه مثلا به چاي خوردنش حساس ميشيد و با انتقاد هاي بيمورد از همكارتون محيط كار رو غبار آلود ميكنيد .نهايتا شما متضرر ميشيد.
    سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ایده دستگاه پارازیت عالی بود .

اما سوء تفاهم نشه من تا الان به مدیرمون در این مورد چیزی نگفتم اخلاق مدیرمون رو به دلیل مشکلاتی که برای سایر همکاران پیش اومده بود و ایشون شرایط رو بدتر کرده بود دستم اومده بنابراین هیچ وقت بهش نمی گم چون نه اهل شکایت کردن هستم نه اهل زیرآب زدن. و اصلا نمی خوامم محیط کار رو آلوده و خراب کنم.

راستش منم نمی دونم چرا انقدر روی ایشون حساس شدم شاید به خاطر تن صداشون باشه . واقعا نمی دونم حساسیتم چرا انقدر روی ایشون زیاده هر چند غیر از من همکارای دیگه هم از زیاد حرف زدن ایشون شکایت کردن البته بین جمع خودمون چه خانوما چه آقایون پس فقط حساسیت من نیست اما من از همه نزدیکتر به ایشون می شینم خوب مسلما بیشتر روی اعصاب منه.

به قول دوست عزیزمون آقای باغبان نصیحت فکر نمی کنم بیشتر از این جواب بده هم به دلیل اینکه یک بار خیلی محترمانه به ایشون گفتم و دیگه خودش باید قضیه رو می گرفت هم اینکه به محض دیدن مقابله به مثل ایشون ، در مورد صدای تایپ کردن من، متوجه شدم تذکر به شخص خودش فایده نداره.

می دونید آخه از تلفن شرکت استفاده می کنه شایدم این باعث حساسیت من شده من یه مقدار مسئولیت پذیریم زیاده و از تلفن شرکت هیچ وقت برای کارای شخصی استفاده نمی کنم اما ایشون رو می بینم به خصوص وقتی مدیر نیست گوشی رو زمین نمی ذاره.

در ضمن از اول هم رشتش با ما فرق می کرده و بعد یه دوره گذروندن اومدن و شدن همکار ما اونم به دلیل آشناهایی که داشتن. خوب مسلما درک درستی از این رشته و ملزوماتش که مهمترینش سکوت هست ، شاید نداشته باشن. کارشونم معمولا از بقیه کمتر هست و وقتی کاری رو می خوان انجام بدن انقدر از بقیه می پرسن که متوجه می شی الان دارن روی چه تسکی کار می کنن. بعضی وقتها دلم می خواد بگم کارتو بده من انجام می دم فقط شما یه ساعت آروم بشین بذار آرامش داشته باشیم .

می دونم شاید این مشکل اصلا حل نشه فقط می خوام بدونم چه طور حساسیتم رو کم کنم. یه راه دیگه هم که امتحان کردم و یکی دو روز خوب شدم این بود که شروع کردم به درک کردنش و واقعا نمی خوام از زندگی خصوصیش بدونم ولی پیش خودم گفتم با خانومش مشکل داره حتما یا دعواشون شده یا فرزندش مشکل داره اما آخه هر روز؟ آخه ما هم متاهلیم دیگه اینقدر دعوا یا قربون صدقه هم نداریم. این راه موقتی بود و باز حساسیتم زیاد شد

کلا من آدم تطابق پذیری هستم و نسبت به بقیه خیلی دیرتر شاکی می شم اما وقتی شاکی بشم دیگه واویلاست تا درستش نکنم آروم نمی شم ... اما مسلما به چای خوردنش حساس شم به خودش نمی گم دیگه رووم نمی شه .این مورد رو هم تذکر دادم به خاطر اینکه فکر کردم شاید چون رشتش نبوده نمی دونه این واحد باید ساکت باشه. آخه کارمونم خیلی حساسه. برخلاف تسک های ایشون که معمولا حساسیت کمتری داره.

باز هم ممنون از وقتی که برام گذاشتید

2. کاربر روبرو از پست مفید maryam.mim تشکرکرده است .

باغبان (دوشنبه 29 خرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)