سلام
مشکل این خانم به نظر من مسائل اعتقادی نیست. به تاپیکهای دیگه اش نگاه کنید. به همین پست آخر نگاه کنید.
به عنوان تاپیک نگاه کنید ... مقایسه کردن شوهرم ... اصلا حرفی از اعتقادات نیست.
شما تاپیک را دقیق بخونی، متوجه می شید اصلا مشکل نماز خوندن نخوندن همسرش نیست.
حتی به زبون خودش داره مستقیم می گه من خودم مشکل دارم، کمکم کنید.
بقیه بخوان نمک بیشتری روی این زخم بریزن که آره برو بیشتر دعوا کن تا نماز بخونه ( شما می گی برو تاکید کن ... اما طنین داره می گه من هر شب غر می زنم و دعوا می کنم، پس در واقع دارید بهش می گید برو بیشتر جیغ بزن) وگرنه بچه هات چی می شن اگه پدرشون نمازخون نباشه؟
فکر کنید با این همه استرس و فشاری که روی این خانم هست، بعلاوه این که الان از سطح بهش راهنمایی می دین ( نه از عمق)
چه حالی بهش دست می ده که یکی هم بهش استرس بچه ها و آینده ی اونها را هم وارد کنه.
ایشون اگه بخواد همینطور غر بزنه و عصبی باشه و تحقیر کنه و لذت ببره!! از تحقیر همسرش و ... آخر و عاقبتش می شه یه خانواده ی آشفته و داغون و بچه هایی که هیچی از عشق و محبت خانواده نمی فهمن و سلامت روان ندارن.
ما بد بزرگ شديم...توي محيط بسته ومتعصب بزرگ شديم...اگه بدونيد شايد حق ميدادين كه اينطور باشم...من حس ميكنم مريض رواني هستم روحم فاسد شده...خراب شده ديگه به درد نميخوره...بخداخيلي خستم...روحيم خيلي داغونه...براي همين نميتونم خوب شاد باشم...راحت ازته دل بخندم....قبلا خيلي سرزنده بودم
تحقيركردنش برام لذت شده..
اون تنها دارايي منه...وقتي حس ميكنم يكم بهم سرد شده انگار همه دنيارو ازدست دادم...ولي وقتي خوبيم همش ميرم تو نخ بعضي مسائل والكي خودم ناراحت ميكنه وايراداي بني اسرائيل ميگيرم.
طنین به شدت به این مرد وابسته است (تاپیکهای دیگه اش در مورد خانواده اش را بخونید. ) اگر ازش دور بشه بیشتر آسیب می بینه. بچه های آینده شون هم بیشتر آسیب خواهند دید. مشکلاتش با خانواده اش را منتقل کرده به این زندگی. کارهایی که می کنه از روی ناآگاهیه. اگه بهش کمک بشه که خودش را اصلاح کنه، مشکل اعتقادیشون بهتر حل می شه تا این که بهش فشار بیارید که بله، اگه شوهرت نماز نمی خونه، فاتحه ی زندگیتون خونده است.
اگه طنین سلامت و شادابی و آرامش خودش را پیدا کنه، تو مسائل اعتقادی و غیره هم می تونه به همسرش کمک کنه.
اما روش فعلیش نه تنها همسرش را نماز خون نمی کنه، که زندگی مشترکشون را هم خراب می کنه.
اون باید الان واقعا به مسائل اعتقادی همسرش کاری نداشته باشه.
باید خودش را اصلاح کنه و به آرامش برسه.
من روانشناس نیستم. نمی خوام چیزی بگم که باعث بدتر شدن حال روحی طنین بشه
اما واقعا کمک نیاز داره. عزت نفسش خیلی پایینه. رضایت و شادی درونی نداره. هم خودش داره اذیت می شه و هم همسرش را خیلی اذیت می کنه.
در صورتی که دختر مهربونی هست. همسرش را دوست داره. زندگیش را دوست داره. این همه داره تلاش می کنه. شاغل هست. اما باز هم یه چیزی تو وجودش گم شده، کمه.
---------------------------------
طنین جان، کسی که ناخواسته تحقیر می کنه معمولا در درونش یه درد پنهانی هست مثل تحقیر شدن در کودکی.
کسی که با آگاهی از تحقیر دیگری و عزیزش لذت ببره، حتما در درونش مشکلی داره.
اگه بتونی بری یه روانشناس خوب کمکت کنه از این مشکلات رها بشی عالیه.
اگر نه، چند تایی از برنامه های دکتر علی بابایی زاد- روانکاو را گوش کن ببین می تونه کمکت کنه.
اگر نتیجه اش برات مثبت بود ادامه بده.
تمرینهایی که برای شاد کردن خودت هست را انجام بده.
توی اینترنت می تونی کلی تمرینهای کوچیک و ساده که برای شاد زیستن هست و برای بهتر کردن حال خودت و مثبت کردن ذهنت و ... انجام بدی.
شاید به نظرت ساده بیان، اما با تمرین مکرر حالت بهتر می شه.
این تاپیک را بخون، ببین مهرطلب نیستی؟
از بیماری مهرطلبی چه می دانید ؟
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 04 تیر 96 در ساعت 09:58
علاقه مندی ها (Bookmarks)