تیپ شخصیتی یک ( اصلاح طلب و کمال گرا)
1- بیشتر افراد فکر می کنند که من خیلی جدی هستم و من هم فکر می کنم که این چنین هستم.
2- من همیشه سعی می کنم که صادق و منطقی باشم و مصمم هستم که همیشه با وجدان آگاه عمل کنم.
3- اگر چه بخشی از وجود من می تواند پرشور و شوق باشد اما به طور کلی این روش زندگی من نیست.
4- به نظر می رسد که همیشه یک قاضی در مغز من وجود دارد که بعضی مواقع عاقل و با بصیرت است ولی بیشتر مواقع خیلی سخت گیر است.
5- فکر می کنم که بهای زیادی برای کمالگرایی خود پرداخته ام.
6- دوست دارم که مانند دیگران همیشه شاد و خندان باشم اما باید بکوشم که این چنین باشم.
7- خصوصیات اخلاقی و آرمان های من مشوق خوبی هستند برای رسیدن به موفقیتهای بزرگتر و به زندگی ام معنا و ارزش می بخشند.
8- نمی توانم درک کنم که چرا افراد بسیاری دارای نظام اخلاقی سست و کم ارزشی هستند.
9- من باید در مقایسه با دیگران نظم و دقت بیشتری داشته باشم زیرا که خیلی ها به من متکی هستند.
10- من می دانم که ماموریت والایی دارم و معتقدم که در طول عمرم یک کار بسیار مهمی انجام خواهم داد.
11- من از اشتباه کردن بیزارم، به همین دلیل همیشه سعی دارم هر کاری را درست و کامل انجام دهم.
12- من معتقدم همیشه باید خوب و درست بود و در زندگی به جز درستی نباید به راه دیگری رفت.
13- برای من سخت است که بگویم این کار به اندازه کافی خوب است.
14- مسئولیتهای بسیاری بر دوش من است اگر پیش قدم نشوم خدا می داند که چه پیش می آید.
15- من همیشه در شگفت هستم که انسان زیر بار سنگین زندگی قادر است اصالت و وقار داشته باشد.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)