سلام
خیلی دوست دارم بدونم چطور خواهرش رو میبوسه و محبت میکنه که شما حسادت میکنی

جواب 👈👈 مثلا گلم من و شوهرم یجا میشینیم فوری خواهرش میاد میبوسدش یا منو میبره پیش خودش که ما باهم نباشیم
یا داعما پیش من قوربون صدقه شوهرم میره و وقتی همگی نشستیم بغلش میکنه و میبوسدش و ...
برای من خود محبت ناراحت کننده نیست هدف خواهرش که میخاد به من بفهمونه با هم صمیمی هستن و شوهرم اونا رو بیشتر دوست داره اذیتم میکنه وگرنه اگه بدونم همیشه اونجوری ان ناراحت نمیشم خواهرش پیش من اون جوری میکنه

شاید روشون نمیشه که به شما هم اونجوری توی جمع محبت کنن ...

👈👈اتفاقا اوایل روش میشد خواهر و مادرش وقتی به من محبت میکرد عصبانی میشدم حتی بهش تخم و تخم میکردن خلاصه نذاشتن اونقد که پرش کردن
اوایل که آدم خجالت میکشه شوهرم خجالت نمیکشید و سرش رو روی پای من میذاشت و میخابید در حالی که الان پیش اونا جوابم رو هم بزور میده

و اینکه چه انتقاد هایی خواهرش به رفتار شما داره ..منطقی یا غیرمنطقی و شوهرتون اینو چطور باهاتون در میون میزاره
👈👈انتقادهاص کلا اشتباهه و فقط میخاد رو من عیب بزاره
مثلا میگه تو چرا تو عروسی من فلان جا خندیدی و یا چرا کم حرف میزنی در حالی که من به اندازه حرف میزنم اون انتظار داره من در مورد خانوادم و گذشته خودم حرف بزنم که نمی زنم و مثلا داعما پیش شوهرم تا یکم حرف نمی زنم به شوهرم از زیر اشاره میکنه میگه ببین حرف نمیزنه در حالی که جوری اشاره میکنه که من متوجه میشم داره منو چوغولی میکنه
شوهرم هیج وقت بهم نمیگه چی گفتن توی دعوا و بحث هامون حرفها و چوغولی شوهرم رو میکوبه تو سرم

مادرشوهرتون چجوری شمارو مجبور کرد واسش چایی درست کنید یعنی شما اولش عذرخواهی کردی بابت اینکه نمیتونی درست کنی ؟و بعدایشون مجبورت کرد؟

👈👈توی جمع محکم داد میزنه برو چایی بیار
در حالی که ما رفتیم مهمونی خونه دخترش خواهر شوهرم که خونه خودشه نشسته من چایی میریزم میارم
میگم نمیتونم میگه چرا و ...
میریم خونه خاله شوهرم مادر شوهرم داد میزنه توی جمع پاشو سفره رو بنداز و ... منم نمیتونم توی جمع چیزی بگم مجبور میشم پاشم در حالی که عروس خاله و دختر خاله و خواهر شوهرمم هست اما فقط سر من داد میزنه