شاپرک جان بچه ها خیلی معصومن. ذهنشون هم کامل رشد نکرده پس اگه صبوری لازمه انجام بگیره این صبوری باید از طرف شما باشه. اگه گذشتی باشه باید از طرف شما باشه. اگه لازمه راه حلی پیدا بشه باید از طرف شما انجام بشه. این رو قبول کنین که بچه ها ماهیت ابتدائی دارن که در حال تکامله.
خدا به من که بچه نداده اما اگه صدتا بچه گرسنه رو بذارن پیش من سیرشون می کنم و تحویل میدم. بچه ها قلق دارن. تو همه کارشون لازمه شما قلق بچه ت دستت بیاد. کافیه یه هفته (حداکثر) وقت بذاری و روش های مختلف غذا دادن بهش رو امتحان کنی.
- بعد از بیدار شدنش
-قبل از خوابیدنش
-با عروسکای مختلف بازی کنین
-عروسک های صدا دار رو امتحان کن. ممکنه یاد بگیره با صدای عروسک دهنشو برا غذا خوردن باز کنه
-براش کارتونی که دوس داره بذار (می تونی عروسک کارتون رو بخری و عکس العملش و ببینی و بر اساس اون بهش غذا بدی)
-عروسک جدیدی امتحان کن. لازم نیس حتما پول بدی بخری. ممکنه یه جورابی سرخابی رنگی که براش چشم و مو گذاشتی و دستت کنی و خیلی براش تازه باشه و به هیجان بیاد و از این طریق و به همراه اون عروسک جورابی بهش غذا بده
-براش آهنگ بذار. با حرکتای بامزه و با قاشق (پلاستیکی!) برو طرفش ببین دهنشو باز می کنه یا نه
-براش عروسک غذایی درست کن. یه بافتنی به شکل هویج که چشم و گوش داره یا یه بروکلی
-غذاش رو براش خوشگل کن. دخترت ماشالله ۲۰ ماهشه و به نظرم غذاهایی که می تونه بخوره رو راحت می تونی خوشگل کنی چون دایره غذایی کودک تو ۲۰ ماهگی خیلی وسیعه
-محیط غذا دادن بهش رو عوض کن (سعی کن یه محیط نورگیر باشه)
-از پدرش کمک بخواه. می تونه باهاش شوخی و بازی بکنه و شما اون وسط به دخترت غذا بدی. می تونی اول به بابایی یه قاشق بدی و بابابی هم به به و چه چه کنه و بعد به نینی. دوباره یه قاشق به بابایی و یه قاشق به نینی
-صندلی غذاخوری بچگونه واسه دخترت بگیر (نمی دونم داره یا نه). بشینه روش و با قاشق و ظرف پلاستیکی خوشرنگش بازی کنه و اینجوری می تونی غذاش رو بریزی تو همون ظرف
-کثیف کاری بچه ها موقع غذا خوردن مساله بسیار بی اهمیتیه. بذار ریخت و پاش کنه، اصلا مهم نیس. فوقش یه زیر انداز بزرگ میندازی رو فرش
-از دادن تنقلات و پفک و نوشابه و ..به دخترت پرهیز کن. اگه اینارو بخوره (که من اصلا توصیه نمی کنم) دیگه محاله به غذای سالم مثه هویج و بروکلی یا سیب زمینی آب پز لب بزنه.
-به غذاش هم ادویه و رب و نمک زیادی اضافه نکن.
-یه عروسک جدید براش بخر یا درست کن (ترجیحا بزرگ باشه و به هیجان بیارتش). پشت عروسک قایم شو و یه کاری کن انگاری قاشق و عروسک خرسی (مثلا) دستش گرفته. با عروسکه بهش غذا بده و اصلا خودتو آفتابی نکن. اگه می تونی صداتو عوض کن (صدای نینی یا صدای تو دماغی بامزه). چن قاشق که خورد عروسک و ببر قایم کن و بیا ظرفا و ...رو تمییز کن. بعد نوبت غذای بعدی باز عروسکه رو وارد صحنه کن.
- تو غذا دادن به دخترت اصلا سمج نباش. اگه امتناع کرد وسایل غذا رو جمع کن.و رابطه عادی رو سر بگیر. بد اخلاقی هم ممنوع!
-ایرانیا یه عادت بدی که دارن فک می کنن بچه ها رو باید به روش پادگان تربیت کنن! ول کن این روش رو. قرار نیس بچه ت حتما ساعت ۲ ظهر غذا بخوره. ۶ عصر بخوابه....!
احساس می کنم خشم یه موارد دیگه تو وجود شماس که باعث میشه ناخودآگاه رو بچه خالی بشه (امیدوارم اشتباه کنم). خلاصه خودتو از هرچی خشمه خالی کن. اولا به خاطر خودت. بعد به خاطر همسرت و بعد به خاطر بچه ت....خشم یه چیز ویرانگر و مخربه....
امیدوارم بیای بگی دخترت با اشتها غذا می خوره(یه موردیم بود می خواستم بگم یادم رفت!:))

(یه موردیم بود می خواستم بگم یادم رفت!:))

علاقه مندی ها (Bookmarks)