سلام شاپرک جان خوبی؟ دختر گلت خوبه ؟
عزیزم میخوام بهت یه چیزی بگم تو رفتارت دقیقا مثل مامان منه منم بچه بودم از اینکه مامانم به زود بهم غذا میداد بیزار بودم روزهایی یادمه که با گریه میرفتم مدرسه چون بهم با زور و کتک غذا میداد . خیلی بهم توجه میکرد از دوست داشتنه زیادشه میدونم الانم همینجوریه اما من هنوزم که هنوزه این همه ادم از دستپختش تعریف میکنن و به به و چه چه میکنن من اصلا غذاهاشو دوست ندارم یک قاشق که میخورم سیر میشم تو خونه مادرم سر سفره دوران مجردی فقط ماست میخوردم همه بهم میگفتن مگه از نور زنده ای؟ الان با داداشمم همین رفتارو داره داداشم وقتی خونه ما یا دیگران میره یا رستوران یک عالمه غذا میخوره اما غذای مامانمو یک قاشق میخوره چون همیشه با زور بهمون غذا میداد و دلش میخواست ما چاق و تپلی بشیم ما هم نمیتونستیم همیشه یکعالمه گوشت میریزه تو بشقابهامون خب من نمیتونم بخورم بعد ناراحت میشه غر میزنه مریض میشه
نکن این کارهارو با دخترت نکن حساسیتتو کم کن بخدا بهش اجبار نکنی و توجه نکنی خودش کم کم به حد نیازش غذا میخوره من این روش رو برای پسرم انجام میدم یک بچه شکموییه که بیا ببین بزار هر چی دلش میخواد بخوره شاید به یه غذا خیلی رسیدگی میکنی خوشمزه بشه و اون بخوره نمیخوره ناراحت نشو من مامانم از دستمون گریه میکرد میدونم الان میفهمم سخته ادم این همه رسیدگی کنه بعد غذاشو نخورن اما رفتار بدش باعث این کارا بود بخدا
الان هر جا که میریم از دستپخت مامانم تعریف میکنن همه عاشق اینن مامانم براشون غذا درست کنه ولی ما عاشق کوکو بدون گوشت زنداییم بودیم یا ابگوشت بدون گوشت و کشککی که درست میکرد باور کن وقتی زیاد توجه کنی نتیجه برعکس میگیری مامانم میگفت چرا شماها من بهتون میرسم اینجوریین بچه های مردم مادرشون ولشون کرده کاری نداره با غذاشون اینقدر خوش اشتها هستن
تورو خدا با بچت مثل مامان من رفتار نکن ولش کن بیخیال شو غذاهایی که حس میکنی دوست داره درست کن ولی اصرار نکن بخوره دعواش نکن گناه داره بخودتم سخت نگیر ولش کن مادر جان تورو خدا ولش کن