من 18 سال هست مشاوره میرم

البته خیلی وقتها شده سالی سه یا چار بار رفتم. گاهی هم هفته ای دو بار . الان هم هر دوماه یک بار مرتب میرم. یعنی بسته به وضعیت روحی و زندگیم خودم تنظیم میکنم .

تجربه هم بهم ثابت کرده برای من بهترین مشاور کسی هست که کم حرف میزنه و زیاد گوش میده. چون من خیلی تنها بودم همیشه و نیاز دارم یک جایی برم حرف بزنم تا افکارم منظم بشه . وقتی حرف میزنم در مورد خودم یا دیگران فکرم پالایش میشه و خودم میتونم راه حل ها رو پیدا کنم. از نظر من مشاور کمک کننده هست در مان کننده و تصمیم گیرنده اصلی خودم هستم. مشاور کمک میکنه خودم رو بهتر بشناسم ولی راه حل رو نمیگه اون رو باید خودم پیداکنم . من الان سه سال هست پیش یک خانم مشاور خیلی جوان میرم و برام خیلی خوب هست هرچند مریض کم داره و چون کم حرف میزنه خیلی ها میگن هیچ چی بلد نیست ولی من خودم خیلی خوب باهاش نتیجه میگیرم و خیلی برام مفید بوده. شما هم به خودتون بستگی داره ببینید روش کدوم مشاور براتون خوب هست . در ضمن من خودم با خانمها خیلی راحت تر هستم و مشاور اقا سه نفر بودند که فقط پیش هر کدوم دو جلسه رفتم اون هم در مواقع حاد و تصمیم گیری بوده مثل طلاق و ازدواج و مهاجرت .که خواستم نظرات مختلف رو بدونم و خوب بوده برام ولی برای مشاوره های طولانی مدت و ادامه دار خانم رو ترجیح میدم.