سلام آرنیکای عزیز.به نظرم بهتر بود به جای اینکه سال ازدواجتون رو بنویسید سن خودتون وهمسرتون روبیان میکردید.شغل وتحصیلات هم برای قضاوت که نه برای شناخت بیشترتون کمک کنندست.حالا بگذریم.اینکه همسرت بعد دعواتون بهت گفته من شوخی کردم منظورش دقیقا این نیست که یه شوخیه واقعی که باید بهش خندید منظورش این بوده که من اون حرف رو جدی نگفتم.پس نیازی نبوده لحن شوخی وخنده داشته باشه.ببین عزیزم رفتار آدم ها یک خط استاندارد داره که بالاتر ویا پایین تر رفتن از این خط همیشه نشونهءیه بیماری یا مشکل روانی نیست میشه بهش گفت تیپ شخصیتی.کما اینکه شما هم همیشه روی این خط استاندارد نیستی.وبالاخره یه جاهایی ازش عدول میکنی.واین هم میشه تیپ شخصیتیه شما.پس باید بدونی که هرجایی که همسرت ویاحتی اطرافیانت رفتاری متفاوت ویا غیر پسند شما انجام دادن اصلا نباید ازشون ناراحت بشید ویا اونها رو کنار بگذارید ویا در مورد همسرتون بخواید ایشون رو تغییر بدین.بلکه باید این شخص رو باهمین تیپ شخصیتی بپذیری.بله یه جایی هست یه رفتاری مغایر با ویژگی انسان سالمه وباید اون فرد واطرفیانش در صدد رفع اون مشکل باشن ولی در مورد همسر شما چیزی وجود نداره که لازم باشه تغییر کنه.حالا اگه یه مدلی بود که دقیقا مطابق با سلیقهءشما بود فبها ولی حالا که نیست بازم فبها چون اینجوری میتونی تجربه های جدیدی داشته باشی.در مورد کادو باز هم این تیپ شخصیتیشه.بعد ۶سال دیگه باید فهمیده باشی به نظرم.مثلا همسر منم این مدلیه.در مورد کادو گرفتن زیاد دوست نداره سورپریز شه ترجیح میده باهم بریم تا چیزی که لازم داره رو بعنوان هدیه براش بخرم.اما من اینجوری نیستم.یعنی ترجیح میدم اگه قراره کوفتم بخره سورپریز شم تا اینکه هلک هلک بیوفتم ور دلش تو خیابونا بچرخم تا بالاخره یه چیزی بخرم.خوب این بخاطر اینکه آقایون بیشتر به اقتصاد خانواده فکر میکنن.یعنی میخوان اگه قراره کادویی دریافت کنن وکلی پول بابتش از حساب خانواده خارج بشه حداقل چیزی باشه که واقعا دوسش دارن.کما اینکه میگید خودشونم موقع خرید هدیه برای شما با مغازه دار طی کردن که اگه خانومم خواست میاد عوضش میکنه.شما هم میتونستی همین کارو بکنی .حالا چه اصراری به اینکار داری؟اگه اونم دوست داشت ،بله،خوب بود.ولی حالا که اینجوری دوست نداره باید سرجنگ بذاری باهاش؟تو پست قبلیتم نوشته بودی که وقتی میونتون شکرابه جلوی بقبه تابلو میکنه.فکر میکنم تو اینجور مواقع توم قیافه ت خیلی تابلو میشه که بقیه میفهمن.بهتره بزنی به کوچهءبیخیالی.بگی وبخندی گاهی وقتام شوخی کنی کلا سعی کن زیاد کاری باهاش نداشته باشی وتحویلش نگیری که اگه بقیه چهرهءعبوس شوهرتو دیدن حداقل با خودشون بگن شاید تو کارش مشکلی پیش اومده نه اینکه باشما مشکل داره.امیدوارم حالت خوب شه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)