سلام.دلیل کرایه نکردن خونه ببه خاطر اینکه قراره تا ماه بعد پول بگیره از جایی که کار کرده بعد خونه کرایه کنیم و بریم خودمم دوست ندارم خونه مادرم بمونم چون زیادیم راحت نیستم اللن تغریبا دو ماه اینجاییم و مخصوصا شوهرمم که میاد اصلا راحت نیستم ولی چاره ای ندارم جایی دیگه نیست بریم و نمیخوامم به هیچ وجه خونه خودمون برگردم. خودشم این میدونه و بهش گفتم بر نمیگردم.به خانوادشم گفتم. خانوادشم میدونن که میخوایم خونه بگیریم و فکر نکنم به خاطر مخالفت اونا باشه که شوهرم خونه نگیره. خودش که گفته الان پول کافی نیست و ماه بعد میتونه.
در مورد خانوادش و من هم شاید هم من زیادی رو خانوادش حساس شدم اونم فقط به خاطر اینکه خانوادش عامل نباشه دوباره روز از نو باشیم.یکی دوباری که تو این مدت رفتم جای ادمم نزاشتنم اصلا کاملا بلاجبار سلام خداحافظ. نه زنگ میزنیم نه حرف میزنیم.خودشم میدونم انتظار دارن من زنگ بزنم من برم اونا هم من جای ادم نزارن این روال عروس نگه داشتنشون.
تنهام نزارین الان بیشتر از هر موقعی نیاز دارم کمکم کنین چون شرایط ما الان شبیه اینه که تازه ازدواج کردیم این شوهرمم میگه که ما الان انگار تازه ازدواج کردیم و تازه همدیگر و میشناسیم و هر کاری برا زندگیمون از دستمون بر میاد بکنیم.
نمیخوام دیگه اشتباه کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)