سلام
اگر هنوز جهیزیه و وسایل زندگیتون رو از خانه مادرشوهرتون خارج نکردید و خانه تان همچنان به روال سابق پابرجاست ،ورود شما به اون ساختمان نمیتونه کار درستی باشه و امکان داره شوهرتون رو برای تهیه منزل اجاره ای سست کنه. ولی اگر اسباب و اثاثیه رو خارج کردید ، مریم جان توصیه های خوبی داشتند. من کمی نگران هستم که شما گرفتار عواطف و احساسات بشید و زحماتتون هدر بره. قبل از هر تصمیم و عملی عواطف رو کنار بگزارید مثل همین مورد که نگران رابطه عاطفی بین خودتون و همسرتون هستید که ممکنه همین ترس در روند تصمیم گیری تون اخلال ایجاد کنه. اول بدون هرگونه ترس و احساسات دیگر کاملا منطقی فکر کنید اگر دیدید مشکلی وجود نداره تصمیم بگیرید بعد میتونید هر قدر دلتون میخواد به عواطف شاخ و برگ بدید و لذت ببرید. از نظر خود من اجاره کردن یک خونه نه به زمان زیاد احتیاج داره نه پول زیادی که همسرتون نتونه از پسش بربیاد . البته شرایط اقتصادی خانواده رو شما بهتر میدونید . فقط دقت کنید هر چه سریعتر این منزل تهیه بشه و تا زمانی که به خونه خودتون نرفتید محتاط باشید و گرفتار احساسات نشید. من خودم جای شما بودم تا خونه ام تکمیل نشده بود به اون ساختمان قدم نمیگذاشتم و این رو هم صراحتا به همسرم میگفتم که دلیل نرفتن من قهر و دعوا با خانواده شما نیست بلکه من تصمیم گرفتم تا خونه کرایه نشده وارد اون ساختمان نشم. البته من توصیه نمیکنم شما عین این جملات رو به همسرتون بگید ، شما خودتون باید شرایط و موقعیت رو ارزیابی کنید و تصمیم بگیرید . همه ادمها و شرایط زندگیشون باهم فرق میکنه.
در ضمن یک نکته رو فراموش نکن هیچ وقت اجازه نده ترس هات باعث بشند به دیگران بخاطر کارهای اشتباهشون ، جایزه بدی.
جایزه دادن به اشتباهات دیگران ممنوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)