سلام دوستای گل مجازی
اقای یه دوست عزیز ممنون که به من لطف و توجه دارین و با دلسوزی وقت میزارین
از حال و احوال اینروزام بگم که بر خلاف سایرین که بیشتر درگیر بعد عاطفی طلاقن من هم در گیر بعد عاطفی هستم و هم سایر مشکلاتم اعم از حقوقی و غیره
اقای یه دوست اینکه میگید روابطشون مشخصه حتما هست اخه بارها و بارها دفترهای حساب و کتابشو میورد منزل و من می دیدم حتی امکان کپی هم داشتم ولی واقعا حس میکردم خیانت در امانته، ولی خب خودتون بهتر میدونید که شریکش قرار نیست بیاد این مدارک رو به من اراِیه بده. اینکه پولشون رو کجا گذاشتن واقعا نمیدونم شاید توی حساب مشترکشون با شریکشون باشه. بنظرتون واسه این مورد چیکار کنم؟
در مورد مشتری هاشون بله تا حدی مشخصه مثلا ایشون چند مورد پروژه در سطح شهر انجام دادن که البته نمیدونم چه طوری باید استعلام بگیرم اخه اونا شرکتشون ثبت نشده و اینکه چطوری فعالیت و حتی صادرات دارن جای بسی سوال است.
اجرای خانواده هم که میگه فقط حسابهای مشخص و اموال دارای پلاک ثبتی قابل پیگیری هست عملا یعنی من جایی دستم بند نیست.
نمیدونم با هر وکیلی هم که مشورت میکنم سریع خودشون رو راحت میکنن و میگن 30یا20تا سکه هم خوبه بگیر و تمومش کن. شاید اخرم همینکارو کردم.
اقای یه دوست در مورد مدارک جعلی هم چندتاش که من اطلاع دارم مربوط به مادرشه بقیش هم الله اعلم نمیدونم واسه کی خریده این همه.
در مورد پرونده هام در ابتدا میگم:
پرونده تمکینم فعلا مختومه هست چون من از شوهرم شکایت کیفری ترک انفاق و تهدید و تهمت کردم و قاضی پرونده تمکین رو بست تا نتیجه اون شکایت مشخص بشه.
در مورد مهریه هم من خودم رفتم با قاضی صحبت کردم و دستور گردش حساب همسرم رو گرفتم که حالا دیدم واسه 6 ماه اخیر دستور دادن در صورتی که همسرم از تابستان 95 حسابهاش رو خالی کرد و این گردش حساب بی فایده هست.
درمورد اینکه فرمودین شریک کاری همسرم رو دعوت کنن به دادگاه، از قاضی پرسیدم گفت اگر استشهادیه از اطرافیان همسرت داری بیار وگرنه دادگاه اونا رو دعوت نمیکنه بنابراین این موردم به نفع همسرم.
فقط من ساده از فرط دلتنگی برداشتم زنگ همسرم زدم و بهش گفتم چرا بیمه رو قطع کردی میخام برم دکتر که اونم کلی چرت و پرت گفت و مثلا منو مقایسه کرد با دخترای مطلقه فامیلشون که اونا خیلی خوبند و از اون بازی های روانی همیشه که مثلا چقد نازن و فلان
بعد هم توی تماس بعدی گفت تو حتی اگرم برگردی بعد 2 سال طلاقت میدم و میرم با دختر مورد علاقم (البته من قبلش گفتم یا حقمو بده و طلاق وگرنه قاضی گفت تمکین منم میگم چشم خخخ ) و یه سری حرف های روانی که تو نیاز به محبت داری و گناه داری بلاتکلیفی و بیا توافق، البته باید بگم من توی تماسهام به هیچ وجه حالت التماس یا عجز ندارم و خودمو یه ادم کاملا ریلکس نشون میدم.(قبلا حالت عجز داشتم و اون کاملا لذت میبرد و اخرش یه سری شرط و شروط سخت میذاشت که خودم بترسم برگردم)
حالا که اقا رفته پرونده کیفریش رو مطالعه کرده مشخصه خیلی ترسیده چون خیلی به من تهمت زده بود و حرفهای رکیکی که شرم اوره و خودش میگه که وکیلش گفته مجازات شلاق و زندانی داره. طی پیامها و تماسهایی که من باهاش برقرار کردم اون در ابتدا گفت میخام یه فرصت به جفتمون بدم و جهیزیت رو بردار بیار زندگی کنیم ازمایشی، دوباره شب گفت هرچه زودتر بیا توافق کنیم و بهتره عمرمون رو تلف نکنیم، سپس وارد فاز مسخره کردن من شد که منم خووب حقشو گذاشتم کف دستش و جوری با شوخی و اعتماد به نفس جوابشو دادم که یهو برگشت گفت اصلا دوست دارم و فردا میام دنبالت (کلا شوهر بنده یک ادم مودی و هیجانی هست که در لحظه جوگیر میشه و یه حرفی میزنه) بعدم چندتا اس قشنگ داد که من گفتم این نقشه جدیدشه حتما.
الان از دیروز تا حالا به زبانی کاملا مودبانه (از ترس قانون) شروع کرده تهدید در قالبی بسیار زیبا که علیه من شکایت کرده که من بهش تهمت رابطه نامشروع زدم و شاهد داره و من باید 80 ضربه شلاق بخورم و مثلا میگه گلم شرمنده من دلشو ندارم تو شلاق بخوری ولی چاره ای نیست !!!!برای دفاع از حقم مجبورم!!! منم گفتم یه شلاقه دورهم میخوریم خب
بچه ها این چرا اینجوریه؟؟؟ یعنی ابراز علاقش هم فیلم بازیشه؟
من که نمیفهمم الان فکرم درگیر مهریم باشه یا تمکینم یا شمایت کیفری یا سوگ طلاق بگیرم بخدا داره موهام سفید میشه از طرفی خب دلم واسش تنگ میشه چیکار کنم؟ دست خودم نیس
مرتب به خودم میگم اونکه اینقد شوخ بود و با اکثر مردم خوب چرا فقط منو خانوادم رو اذیت میکرد!!!!!!دارم دق میکنم
پرونده طلاها هم که از شورا رفته دادگاه چون مبلغش بالا بوده.
راستی بچه ها یه نکته ای ذهنمو درگیر کرده:
همسر بنده در طول زندکی با شماره دیگر مزاحم من شده بود و به زور میخواست باهام دوست بشه مثلا تا ابروم رو ببره بنظرتون قابل پیگیری هست ؟ و یه چیز بدتر که از ظهر تا حالا حرصم رو در اورده اینه که چند ماه پیش ساعت 1شب یکی زنگ خونمون زد چندبار و مزاحمت که مادرم تشخیص دادن صدای همسرمه منم شمارش رو سیو کردم ولی پیگیری نکردیم چون تکرار نشد و گفتم خودشه حالا امروز مامانم دستش خورده به شماره و یه دختره جواب داده بنظرتون این زنشه؟ این شماره فایده داره؟
منظر نظرات شما دوستای گلم هستم