سلام:
بهش یه فرصت بده. ما حق نداریم که ادمی که میتونه کلی ویژگی خوب داشته باشه رو بخاطر یه نقص که به نظر من اگه پای عشق وسط باشه اصلا هم نقص نیست ندید بگیریم"
من میگم بهش یه فرصت بدید بیاد خواستگاری
باهاش بدون اینکه در نظر بگیرید مشکل داره مشکل جسمی منظورمه... صحبت کنید از معیارهاتون از علایقتون تصمیمات برا اینده... هرچی که تو ذهنته.... اگه تو نست از این مورد سربلند بیرون بیاد بشین و روی این مساله فک کن...
بچه ها راست میگن همه چی به خودت برمیگرده و از اینها گذشته ادمها بسته به شخصیت خودشون قضاوت میکنن.... یه ادم متشخص و فهمیده هرگز شمارو کنار همچین کسی مسخره نمیکنه.... و برای ما تو این دنیا همین ادمای فهمیده مهم هستن نه ادمهایی که نه طرز فکر درست حسابی دار نه درک و باور....
پس اگه خودت میتونی کنارش گام برداری میتونی بهش افتخار کنی بله رو بهش بده. البته گفتم اول ببینش... شاید مشکل خیلی حاد نباشه. یکی از دوستامم این مشکل رو داشت حالا اون دختر بود. ولی خییل راحت با دوس پسرش که کاملا سالم بود ازدواج کرد. پسره حتی یه بارم به این فکر نکرد چون عاشقش بود همین
...
الان شما هم اگه قبلا یه شکست خوردی باید این بار جدی تر و محتاطانه تر برخورد کنی... نکنه یه روز خودت کم بیاری مسخرش کنی؟ نکنه وسط را ببری؟ پس فقط توییی که میتونی به خودت کمک کنی.
من فقط میگم اول ببینش اگه به دلت نشست حتما این مساله برات هضم میشه....
راستی این فقط یه نقص هست یه نقص کوچولو.... انصاف نیست بهش بگی معلول" اونم یه ادمه مث ما... شاید مهربونتر از همسر قبلت فهمیده تر از اون... و عاشق تر از اون....
و "موندنی " تر....
یا اگه خونوادت اجازه میدن یه مدت باهاش در ارتباط باش.... باهاش برو بیرون قدم بزن. اون موقع میتونی حس بعد ازدواج رو هم بفهمی... اگه نتونستی کنار بیای رد کن. با احترام فراوان.
موفق ترین باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)