سلام. من هم یه دوره از تحصیلاتم رو در آلمان گذروندم. نمی دونم آمار ۵۰ درصد خیانت رو از چه منبعی آوردین. چون برام خیلی جالب بود. در مدتی که اونجا بودم نه تنها یک مورد خیانت ندیدم، بلکه بر خلاف تبلیغاتی که همیشه در ایران در مورد فرهنگ غربی می شد، تحت تاثیر احترام اونها به خانواده، صداقت، یک رویی و کمک کردن به همنوع قرار گرفتم. چیزی که در جامعه ما داره خیلی کمرنگ میشه.
در هر جامعه ای خیانت وجود داره ولی خب آمارش در ایران هم متاسفانه پایین نیست.
البته اینجا جای نقد وضعیت جامعه خودمون یا جامعه غربی نیست، فقط خواستم بگم نگاه آدم ها و پذیرش واقعیت خیلی مهم هست. من عاشق وطنم هستم و همیشه سعی می کنم ویژگی های خوبمون رو تبلیغ کنم، ولی واقعیت رو هم نمیشه نادیده گرفت.
همونطور که خیلی از دوستان اشاره کردن اگر عشق و آرامش در رابطه شما وجود داشته باشه هیچ وقت شوهر شما به سمت رابطه دیگه ای کشیده نمیشه. فرقی نداره که کجای دنیا زندگی کنین. مگر اینکه همسرتون از نظر شخصیتی مشکل داشته باشن که اون هم از طریق نماز و روزه حل نمیشه. یعنی مثلا تنوع طلب باشن. تو سایت همدردی هستن دوستانی که شوهرشون احکام رو رعایت می کنن ولی متاسفانه تنوع طلب هم هستن.
شما اعتقادات خودتون رو کامل دنبال کنین. حتی در مورد گوشت حلال از همسرتون بخواین که برای شما اون رو تهیه کنه، ولی در مورد همسرتون سخت گیری نکنین. بزارین خودش راه صحیح رو پیدا کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)