سلام آقا رضا
من چند مطلبو میگم و شما با دقت بخون.
آشنایی چتی
در این دست از آشنایی ها انسان نمیتونه به شناخت کافی از طرف مقابلش برسه. نمیتونه راست و دروغ و شرایط خانوادگی و فردی و حتی جسمی و روانی اون فرد رو بسنجه.
برای این نوع آشنایی ها که غالبا پذیرفته نیست باید دیدارها در محیط واقعی باشه. این دیدارها چهار چوب خاصی دارن یعنی اگر بر پایه آشنایی ازدواج هست باید زیر نظر بزرگترها انجام بشه.
شرایط شما
از نظر سنی هنوز به حدی نرسیدین که بخواین ازدواج کنین و مسئولیت دیگری رو بر عهده بگیرین، از طرفی بلوغ فکری با گذشت زمان امکان پذیر هست و کم کم جون میگیره. بعقیده من برای یک پسر بالای بیست و شش یا بیست و هشت مناسب ترین زمان ازواج هست.
از طرفی درگیری های درسی و نداشتن شغل بزرگترین مانع شماست و اینها زمان میطلبه.
سربازی خودش به تنهایی چندین ماه رو بخودش اختصاص میده و هیچ خانواده ای حاضر نمیشن دخترشونو به سرباز بدن مگر بره و برگرده تا بتونن تصمیم بگیرن.
شهرهای مختلف
شما از دو شهر مختلف با دو فرهنگ مختلف و مسافت زیاد هستین، توی ایران کمی سخت هست مردم برای انتخاب همسر به شهر های دیگر فکر کنن و اغلب شهر خودشون و همشهری خودشونو میپسندن. شما بارها و بارها باید برین و بیاین و بعد ازدواج دلتنگی همسرتون ..کار و شغل شما مانع از دیدار خانوادشون میشه و همین زمینه ساز درگیری های لفظی هست.
رابطه ی پنهانی
رابطه ی پنهانی به هیچ عنوان پسندیده نیست و اون خانوم باید به بزرگترشون اطلاع میدادن که اکثرا ترس از گفتن رو عنوان میکنن اما پنجاه درصد حقیقی نیست. شما به ایشون میگین چهار سال بشین به پای من... در این چهار سال ممکن هست چهار موقعیت ازدواج عالی برای این دختر پیش بیاد که باجبار خانواده با به میل خودش بله بگه. در اینصورت شما شکست عاطفی میخورین.
اکثر روابط عاطفی بدلیل بی تعهدی و عدم مسئولیت پذیری و نبود مدرک قانونی امکان خیانت یا جدایی به هر علتی توش بالاست. میشه فقط با یک بلاک ساده و خاموش کردن سیم کارت به این روابط پایان داد.
شما رابطتتون رو قطع کنین و به درستون متمرکز بشین.
برای همسر معیارهای مناسبی در نظر بگیرین، دختری با سن کم مناسب ازدواج نیست... چون بعدها از رابطه پشیمان و دلزده میشن ، چون در سنی قرار دارن که میخوان دنیای بهتری رو تجربه کنن نه شوهر داری و بچه داری.
تذکر
کیس مورد نظرتون دانشگاه نرفتن، وقتی برن و محیط اونجا و پسرهای مختلف رو ببینن ممکنه عملا رابطه ی شما به پایان برسه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)