دیدید واسه بچه ها، علی الخصوص اونایی که خیلی شبطون هستند، جوجه پنبه ای بخری، اکثرا چی کارش می کنند؟ از شدت عشق و علاقه اینقدر محکم فشارش میدن و همه جا با خودشون می برنش و عملا می چلوننشاگر کنترل معنی عشق و علاقه نمیده (که در نظر من صد در صد همین معنی رو میده) چه مفهومی برای زنی که تحت کنترل و مراقبت همسرشه داره؟ بحث شک و اینا هم فکر کنیم نباشه و مرد اعتماد کامل داشته باشه به زنش. واقعا مراقبت مرد چی تعبیر میشه برای خانم؟ یعنی یک اپسیلون گوشه ذهنش به این فکر نمی افته که این کارا از سر عشق و دوست داشتنه؟ فقط فوری احساس اسارت؟ فقط فوری الفرار؟که 48 ساعت نگذشته جوجهه تلف میشه
ببخشید ولی ابراز علاقه شما به این شکل دقیقا منو یاد کشتار جوجه های رنگی انداخت
مساله بعد، هیچ کس (بجز موارد استثنا) از اینکه کسی به فکرش باشه، مراقبش باشه و اصلا وقتی میره جایی منتظرش باشه که برگرده بدش نمیاد؛ اتفاقا اکثر آدم ها خوششون هم میاد، ولی خیلی فرق هست بین اینکه من بخاطر علاقه و احترام زنگ بزنم بگم عزیزم من دارم میرم فلان جا؛ سرو صدا زیاده اگر زنگ زدی جواب ندادم ؛ نگران نشو، یا از ترسم این حرف رو بزنم یا از شدت ترس به دروغ متوسل بشم.
درسته که یه جاهایی خط قرمز شماست، ولی تو زندگی زناشویی خط قرمز با تهدید و ارعاب بیان نمی کنند، سیاست با پنبه سر بردین همیشه بهترین جواب رو میده.
باز هم تأکید میکنم باید صبور باشید.
و البته یادداشت شما رو که خوندم که از ترس همه اطرافیانتون گفتین، این اومد تو ذهنم که چه خوب شد همسرتون سر راه شما قرار گرفت، زن لطیف و صبوری که اینقدر جاذبه داره که شما رو به تغییر و خودشناسی واداشت، اگر پیگیر تغییرات و اصلاحات با همین روند باشید قطعا روابط کاری و مالی تون هم پیشرفت شگرفی میکنه و شاید اگر مثلا با یک زن سلطه پذیر و منفعل ازدواج کرده بودین هیچ گاه متوجه نمی شدین که روش های دیگه ای هم برای سلوک با دیگران وجود داره و یا مثلا آدم ها اطرافتون از شما می ترسند و ... و هیچ گاه در جهت تغییر گام بر نمی داشتین. پس جدای از استرس هایی که لازمه هر تغییر هست خوشحال هم باشید.

که 48 ساعت نگذشته جوجهه تلف میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)