به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 121 تا 126 , از مجموع 126

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    سحر خانم شرایط من با پسری که سی سال خونه پدرش میخوره میخوابه و بعدم مادرش براش دختر انتخاب میکنه خیلی فرق میکنه. من کلا همه زندگیمو خودم پیش بردم و نیازی به حمایت و مراقبت و توجه هم ندارم. خودم حامی دیگران هستم. الانم وضع مالیم بد نیست تا چند سال دیگه از خانواده خانمم بهتر میشه دلیلی نداشته خودم رو دست کم بگیرم و بخاطر سطح اقتصادی اون موقعم عقب بکشم برنامه پیشرفت داشتم.

ممنونم فریبا خانم. نمیدونم شاید دارم ساده میگیرم و باید به قول شما برم اون زنو تهدید کنم. خیلی فشار رومه این مدت نمیدونم دیگه اصلا به چه مسئله ای باید برسم. دلم میخواد سر به بیابون بذارم از دستش. مطمئن نیستم بتونم از پس تغییر نیازهام بربیام گیجم کرده یه جورایی.
    خودشم داره ناامیدم میکنه که دو خط جواب نامه مو نمیده. میخوام تا آخر هفته بهش وقت بدم. نه اینکه بهش حرفی بزنم فقط تو ذهن خودم ددلاین گذاشتم و بعدش دیگه تصمیم نهاییمو میگیرم. به احتمال قوی مجبورم به فکر یه زندگی مجزا و مخفیانه برای خودم باشم.

تشکر از شما جناب باغبان از توضیحاتتون درست میگی برادر خیلی طولانی شد. ولی مشکل من که حل نشده چه جمع بندی ای بکنم؟ بازم ممنون که حداقل مودبانه میخواین آدمو بندازین بیرون. تاپیک داشت در مسیر خوبی میرفت جلو برای همین من تاپیک دیگه نمیزدم که روندش برای خودم قطع نشه وگرنه حواسم به صفحات تاپیک بود. برای تغییر خانمم راهی پیدا نکردم ولی برای خودم داشت اثر میکرد. توصیه تون چیه؟ یه تاپیک دیگه بزنم همین فرمونو بگیرم برم جلو تا به نتیجه برسم یا کلا به نظرتون کمک گرفتن من اینجا بی فایده ست بیخیال اینجا بشم و منظورتون اینه از اینجا برم و به فکر دیگه ای باشم؟ خانم من مشاوره نمیاد اگه می اومد که همه چیز حل بود و منم مزاحم فروم خوب شما نمیشدم.
    من شاید اینجا خیلی طبق اصول و قاعده یاد نگرفتم مشاوره بگیرم ولی داشت برام اثر میکرد. نتیجه واسه زندگی خودم برام مهم بود نه مسائل حاشیه ای دیگه که اینجا چی میطلبه.
    خاصیت سمت دار بودن اینجاست مثل اینکه هرکی سمت داره میخواد منو بندازه بیرون. فکر کنم چون خانم اینجا زیاد هست منم که احتمالا با قاعده و قانون دیگران زیاد خوب حرف نمیزنم منظره خوشی نداره. برای من فرقی نمیکرد اگر فقط آقایونی که در زمینه خانمها مهارت داشتن می اومدن کمکم میکردن. به من یه فروم معرفی کنید اصلا خانم توش نباشه نخوان آدمو بندازن بیرون. کمک نیاز داشتم و دارم وگرنه وقت کسی رو نمیگرفتم دوست عزیز و رساله و مقاله هم نمینوشتم که تهش جمع بندی کنم زندگیمه و واسم مهم بوده که ناچار شدم بیام اینجا کمک بگیرم. جالبه که بازم تاپیک های حجیم تر از من همیشه بازه و محدودیت شامل حالش نمیشه. شما میتونین تاپیک منو ببندین دیگه چون من نگم هم میخواین همین کارو بکنین محترمانه ش اینه خودم اجازه شو بدم.
    شما هم موفق باشی.

2. کاربر روبرو از پست مفید Amir A تشکرکرده است .

mercedes62 (سه شنبه 17 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)