[QUOTE=sayeh.;441300]سلام مجدد. مرسی بابت راهنمایی های خوبتون.
خب فاگوزیست های پایه رو خوندم البته الان دیگه نیاز به دوره کردن دارم که یه جورایی باید دوباره از اول بخونم. ژنتیک به زبان آدمیزاد رو هم کنارش خوندم و تستاش و زدم. اما زیست پیش و زیاد نخوندم. بیشتر رو همون زیست بدن انسان کار کردم. تست هم زیاد نزدم چون کتاب تست مناسب نمی شناختم. از همون تست های قلم چی استفاده کردم.
شیمی هم. شیمی 2 رو 4 بار حسابی خوندم! یعنی بعد از یک بار که خوندم، رفتم سراغ شیمی 3 اما دیدم پایه ام هنوز ضعیفه و نمی تونم تو شیمی سه با مهارت پیش برم. این بود که برگشتم دوباره و دوباره و دوباره 2 رو خوندم. واقعا مرسی بابت کتاب ها و ویدئوهایی که معرفی کردین. حتما همه رو تهیه و دانلود می کنم. اوایل کار از فیلم های آموزشی زیاد استفاده می کردم اما بعدها دیدم خیلی هاشون فقط وقت تلف کردن هست. اما اگه فیلمی باشه که ارزش وقت گذاشتن و داشته باشه چرا که نه. حتما می بینم.
بازم منتظر راهنمایی های خوبتون هستم بخصوص درمورد درسهای دیگه مثل ریاضی و فیزیک و زبان. دوباره می گم که دوست دارم ارتباطمون بیشتر بشه. نمی دونم می تونم اینجا لینک بزارم یا نه. اما این لینک و برای شما می زارم. لطفا توجه کنید. مرسی.
https://persianblog.ir/posts
- - - Updated - - -
سلام
پس واقعا عالی پیش رفتید تا الان،باریکلا، اینکه تو آزمونا نتیجه خوبی نگرفتید دلیلشو چی میدونید؟ میتونستید سوالای زیست پایه یا شیمی دو رو جواب بدید؟ اگه تونستید که عالیه ولی اگر نتونستید دلیلش فقط میتونه این باشه که تست زیادی کار نکردید،بنظر من که فعلا پیش رو شروع نکنید فعلا پایه هارو دوره کنید و تست بزنید ،خواهر خودم دانشجوی پزشکیه و پسر عموم امسال رتبه ۹تجربی بود، به اتفاق همین منابع رو تایید میکنن، زیست نشر الگو به نظر اکثریت یکی ازبهترین اما سختترین مجموعه تستارو داره و اگه بتونید همینجور که فاگوهارو درست حسابی خوندید اینارم قشنگ دونه به دونه و تست به تست حل کنید جوری که تمام نکاتشو بررسی و تجزیه تحلیل کنید بنظرم قبولیتونو تضمین کردید،فیلم هم درسته خیلیاشون وقت تلف کردنن ولی اینایی که گفتم واقعا عالی ان و البته اگه شما برای کنکور ۹۷ برنامه داشتید جایی برای فیلم دیدن نبود ولی الان وقتتون زیاده سعی کنید همه چیزو پایه ایی و اساسی یاد بگیرید،
البته قبولی فقط بخشیش منابع درسته بخش بیشتریش روحیه قبول شدنه، باید ایمان داشته باشید به خودتون و پیوسته پیش برید ،فقط برنامتون رو رها نکنید،
در مورد زبان انگلیسی کاش بگید سطحتون در چه حده؟ راستش من خودم سطح زبانم خوبه و اکثرا صد میزنم واسه همین ترجیح دادم فقط یه منبع خوب داشته باشم و اونو چندین دور بخونم، کتاب زبان انگلیسی جامع کنکور از دکتر شهاب اناری، این کتاب از همه حیث بهترینه به نظر من، اما اگه سطحتون بالا نیست تقریبا تنها درسیه که بنظرم معلم گرفتن توش مفیده، از تجربه دختر عموی کنکوریم بگم که زبانو پارسال ۱۰درصد زد ولی امسال با چهار ماه کلاس رفتن البته از نوع کنکوری و خصوصی تو آزمونای آزمایشی درصدای بالا و خوبی میزنه و کاملا براش ساده شده، معلم ایشون یه معلم ساده مدرسه بودن، و کار خاصی هم نکردن از لغات کتابای دوره راهنمایی شروع کردن و هر جلسه ازشون میپرسیدن لغاتو و قواعدم درس به درس به همین صورت و از یه جایی به بعد باهم مینشستن ریدینگ و کلوز تست حل میکردن، به همین سادگی، زبان کلا درسیه که اگه تو یه بازه چند ماهه دائم باهاش باشی توش سریع رشد میکنی.
من رو لینک کلیک کردم ولی متوجه نشدم چطور باید با شما مرتبط باشم !ببخشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)