میدونید چرا من نمیام بپرسم برای چی این تصمیمو گرفتید و اصلا دلیلتون چیه و چرا فلان رشته رو نمیخونید و چرا رشته خودتونو ادامه نمیدید و....؟ چون میدونم هر کسی شرایط و دغدغه های خودشو بهتر از بقیه میشناسه، شما تصمیمی گرفتید ،در کل هم تصمیم مفید، قابل قبول و فوق العاده مثبتیه، حالا لابد شرایطی هم بوده که این تصمیمو برای شما یکی از بهترین گزینه ها کرده، چرا بجای کمک فقط بترسونم شمارو؟ بله راه سخته ولی مگه قراره همه چیز راحت باشه، راههای راحت واسه آدمای راحت طلبه و البته برای کسایی که به نتایج کم قانعن، البته اصلا جای تعجب نیست خب نتیجه این فرهنگ راحت طلبی تو جامعه ما ایرانیا که کاملااا واضحه! یه ملت شب وروز سختی میکشن میشن ژاپن میشن کره یه ملت هم دنبال راحتی ان و امسالشون از سی سال پیششون عقبترن! خصوصا خانمای ایرانی عادت کردن به تنبلی، اینکه دغدغه نداشته باشن و کمترین زحمت رو بکشن و همسرشون براشون زندگی بسازه، واقعا اینکه همش به شما میگن به فکر خونوادتون باشید منو کلافه میکنه! شما شاد باشید خونوادتون شاده شما موفق باشید اونا موفقن، کی گفته هر کی پزشکی یا هر شغل پر زحمت دیگه ایی بخونه دیگه زندگی شخصیش لنگ میمونه؟! من بین میزان فعالیت خانم و فعالیتای علمی و شغلی رابطه معنی داری نمیبینم، هم زن شاغل موفق تو امر خونواده میشناسم هم خونه دار موفق، بعلاوه کی گفته ما خانما محکوم به از خود گذشتگی هستیم در همه موارد؟! البته اگه درس نخوندن رو از خود گذشتگی اسم بذاریم! که این طورم نیست! البته شما گویا دندان پزشکی مد نظرتونه که میتونم بهتون بگم به اندازه یه لیسانس عادی دردسر داره، قبول شدنش منظورم نیست، درسای ساده و دوره کوتاه تر و ساعت کاری مناسب و حتی تو شهرستانا درآمد بیشتر، دندون پزشک و پزشک تو فامیلای خود من فراوونه، یکی از این آقایون دندون پزشک خیلی واضح بهمون گفت ماهی صد میلیون درآمدشه، گرچه باید بیشترم باشه! لطفا کسی که در مورد درآمد این صنف اطلاع دقیق نداره به من حمله نکنه الانتحقیق بفرمایید قبلش.
خیلیا به من میگن ۲۶سالته خاستگارم داری ازدواج کن و اینم پشت بندش اضافه میکنن که "تو تاهل آدم راحتتر درس میخونه" حالا اگه متاهل بشم و بگم میخوام درس بخونم میگن به فکر زندگیت باش! خخخخخخخ کلا گرفتاری شدیم.ببخشید به حاشیه رفتم .
خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم واقعا حرفام همینجور که گفتید تاثیر مثبت داشته باشه،
۸ ، ۹ساعت برای این پنج ماهی که به کنکور ۹۷مونده هم کم نیست حتی،البته واقع بینانه اش اینه که برای رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری کم نیست، ولی برای یک سال و پنج ماهی که به کنکور ۹۸ مونده خیلی زیادم هست، اینکه زیستو بدون تست و فقط تشریحی خوندن بین شصت تا صد میزنید معرکه اس! پس بهترش کنید با تست زدن، شما باید این درصدو "تثبیت" کنید رو یه درصد بالای ۸۰، کتابای نشر الگورو دارید؟
پس خوشبختانه زبانتونم در سطح پایین نیستید، اینکه گرامر فراموشتون شده خیلی طبیعیه برای منم به همین صورت بود پس با کتاب دکتر اناری شروع کنید گرامر به خاطرتون میاد و دایره لغتی که برای کنکور نیاز دارید گسترده میشه و با تمرین وتست سرعتتونم بالا میره.
راستی شیمی رو از رو چه منبعی خوندید؟
در مورد ریاضی و فیزیک هم صحبت خواهیم کرد ایشالا.
یه نکته :
تا تست نزدید اینجور فرض کنید که این مطلبو اصلا نخوندید! به اهمیتش توجه کنید! کتابای تستو بخورید!
یه توصیه :
آزمون ۷ فروردین قلم چی رو بدون اینکه نتیجه براتون مهم باشه شرکت کنید، این آزمون از کل مباحث سال دومه، اصلا سعی نکنید همه مباحثشو بخونید ! تو این یه ماهی که تا این آزمون فرصت دارید تا هر جا که میرسید زیست و شیمی و زبان و عربی بخونید البته هر فصل و هر درسو با تستاش! و با آسودگی و فراغ بال تو جلسه شرکت کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)